Ki szül november elején? És hogy vagytok?
Nov. 3-ra vagyok kiírva a kisfiammal, aki nagyon aktív kisbaba, sokat mocorog, 32. hetes uh-n 2 kg fölé becsültékm így nem lesz kicsi baba. Második baba lesz, van már egy 25 hónapos "nagyfiam".
Ami engem illet, egyre nehezebb minden: az alvás (sehogy sem kényelmes), a séta, az állás, a házimunka, stb. De nem nyöszörgök, mert egyébként minden rendben. Ráadásul még egy grammot sem híztam (ez az első terhességemnél is így volt, csak az utolsó 2 hétben híztam 2 kg-t), igaz, eleve volt rajtam plussz súly, így a picurnak van honnan elszívnia az energiát. A dokim egyébként még diétára is fogott most, mert szerinte nagy a baba.
És te hogy vagy? Mikorra várod a picurt? Kisfiú lesz, vagy kislány?
Szia!
Én november 4-re várom a kisfiamat.
Úgy látszik te szerencsés vagy, én rengeteget híztam, és a baba 32. heti ultrahangon becsült súlya 1777gramm, ami kicsinek számít. Minden leletem jó, csak a picur nem akar hízni... Te hol fogsz szülni?
Én november 15-re vagyok kiírva,bár az már hó közepe,de most voltam 32 hetes uh-on és 3 kg körüli a baba súlya..Jó nagy fiam lesz:))))
Nekem már nehéz az alvás,sokat kell pisilnem,vannak görcseim és keményedik a hasam.Nehezen tudok hajolni és sokszor a szeméremcsontomba is belenyilal....
Nagyon várom,hogy megszülhessem a kis pocaklakómat és először a kezemben tarthassam...
Könnyű szülést nektek.
32 hetes km
Tényleg nagyobbacska lesz! :)
A méhösszehúzódásokra szedj magnéziumot B6 vitaminnal (ami segíti a felszívódását) Tökéletesen jó rá a Bagne-B6 illetve vannak pezsgőtabik is. Kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!