Akik szültek császárral és természetes módon is, melyik volt a "jobb"?
11# Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy lehet természetes szülést tervezni, de ha császár lesz, akkor az lesz. :) Egyszer valahol olvastam, hogy minden babának megvan a maga születés útja. Hogyha ő úgy döntött, hogy neki a császár az útja, akkor azt el kell fogadni.
Összességében én csak azt nem értem, ha valaki a fájdalomtól való félelemből választ program császárt. Az ő dolga, nem bírálom, nem ítélem el, csak nem értem. Úgy, hogy megéltem mindkettőt, egy pillanatig sem értem miért látják a nők ezt a könnyebb útnak... :) Persze tudomásul véve, hogy sosem fog kiderülni melyik lett volna a könnyebb út, hiszen egy szülést nem lehet kétféleképpen lebonyolítani, két szülés pedig annyira különböző tud lenni, hogy nem biztos, hogy van értelme hasonlítgatni.
Nekem csak 1 szülesem volt, és az program császár.
Volt vese görcsöm is előtte pár évvel. Kérdeztem az orvost, azt mondta hogy még attól is jobban fáj a természetes szülés.. Na én abba majdnem belehaltam, szóval nekem a császár tökéletes. Hála istennek gyorsan gyógyultam, az első felkelés igazán sz@r és fájdalmas volt, de korobelul 1 hétig volt nagyon rossz (amíg nem szedtek ki a varratot) szülés másnapján már metroztam, és troliztam, alacsony a fájdalom küszöböm, de ha lesz még 1 gyerek, császárt kérek. Max annyi (ha van rá lehetőség persze) szeretném megvarni hogy magától induljon be, és egy kicsit vajudjak. Furcsa volt hogy "hirtelen" lett gyerekem, de ugyanúgy megszenvedjuk miis a szülést mint aki "természetesen" szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!