Az epiduràl beszùràsa mennyire fàj?
Figyelt kérdés
#Epiduràlis érzéstelenìtés
2022. ápr. 30. 06:54
1/12 anonim válasza:
Én eszméletlen féltem tőle!Igazábol minden szuritól rusdzul vagyok.De őszintén,én meg sem éreztem.
2/12 anonim válasza:
Nem éreztem semmit, mikor mondták, hogy most ilyen feszítő érzés kellene éreznem, montam hogy nem érzek semmit, de megnyugtattak, hogy az is oké :)
3/12 anonim válasza:
Nem tudom, hogyha minden oké, mennyire fáj, dehogy nekem vajúdás közben már minden mindegy volt, az is biztos. :D Nem rémlik egyáltalán, hogy mennyit éreztem belőle.
4/12 anonim válasza:
Én spinalist kaptam császár előtt 3 óra vajúdás után. Rettegtem tőle már szülés előtt hónapokkal, mondtam hogy én tuti nem kérek majd EDA-t, erre lett belőle ez😂 Őszintén? A szülési fajasok mellett meg sem éreztem, mai napig próbálok visszaemlekezni rá de semmi, blackout😂
6/12 anonim válasza:
Érzéstelenítőt kapsz előtte, ha jól emlékszem, így inkább egy erős nyomás csak, na meg az is csak 2-3 másodperc.
7/12 anonim válasza:
Én is egy erős nyomást éreztem mindkét alkalommal amikor kaptam, szóval nem lehet, hogy a doki volt nagyon ügyes. Nyugi, egyáltalán nem vészes.
8/12 anonim válasza:
Nekem fájt mindkétszer. De kibírható.
9/12 anonim válasza:
Egyszer kaptam spinalisat, egyszer epit, en sem tudom visszaidezni, akkor ott mar minden fajt, ez szurt is, csak par mp.
10/12 anonim válasza:
Nekem olyan volt, mintha ott nyomná valaki a hátam, meg végigfutott egy kis elektromosság a lábaimban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!