Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyenkor hogy van elég erő hozzá?

Ilyenkor hogy van elég erő hozzá?

Figyelt kérdés
36 hetes vagyok,kb 3 hete már nem alszom végig az éjszakákat,1-2 órákat alszom,vagy egyáltalán nem alszom(azért is mivel egész éjjel mozgolodik a pici) nappal sem alszom,nem érzem magam fáradtnak. Ha továbbra sem tudom kipihenni magam rendesen,hogy lesz erőm a szüléskor?
2022. ápr. 28. 16:41
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lesz erőd, szülés közben teljesen más állapotba kerülsz, a természet szépen kitálta ezt.
2022. ápr. 28. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A kimerültségtol szoktak remegni is szülésnél. A szervezet probál minden energiatartalékot is mozgatni. Sőt olyan is van hogy amikor a fájások már egymást erik és csak egy masodpercig nem fáj, addig 1 masodpercekre kikapcsol az agy es alszik a nő vajódásnál 2 fájás közt.

Irto fontos lenne inkább energiatartalékolni es vajudás alatt inni pl vizet vagy asszem a medveszőlő segít lazitani a méhet is de ebben nem vagyok biztos.

2022. ápr. 28. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
*vajúdásnál
2022. ápr. 28. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget küzd a szervezet szülésnél, de a tejtermelés is sok energiát visz el amugy.

Inkább próbálni kéne támogatni nem csak röhögve a termeszetre bízni.

2022. ápr. 28. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy mentem szülni, hogy akkor már 12 órája ébren voltam és összesen 24 óra volt, tehát 36 órát voltam ébren, ebből 24et vajúdva/szülve. Természetes úton született, bírtam nyomni, meg minden.

Az, hogy nem aludtam az fel se tűnt, csak az utána lévő napokban. Na de az viszont nagyon durva volt. Mondjuk az én gyerek azóta se alszik túl sokat, úgyhogy már egészen megszoktam. :D

2022. ápr. 28. 16:59
 6/9 anonim válasza:
100%
Az első szülésem előtt rendesen tudtam aludni mégse volt elég erőm kinyomni,az orvos nyomta ki gyakorlatilag rá nehézkedett a hasamra a megfelelő pillanatban. A másik 2 szülés előtt kialvatlan voltam és mégis simán ment viszonylag könnyen,volt hozzá elég erőm
2022. ápr. 28. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem éjjel indult meg, tehát előtte az egész napot ébren töltöttem, éjjel és hajnalban vajúdtam, reggel kórház és este született meg. Szerintem ez is 30 óra felett van, nem tudom most pontosan :D Ráadásul én annyira szenvedtem, hogy a teljes vajúdás és szülés alatt, ami 22 óra volt, egyáltalán nem is ettem semmit, ami butaság volt, de így alakult... És így is volt erőm megszülni.

Ha ott leszel, hidd el, minden menni fog. És ami a leghihetetlenebb, hogy ha kibújik, utána olyan lesz, mintha elvágták volna az előzőket, belém is hirtelen visszajött az erő, még haza is tudtam volna menni :D

2022. ápr. 28. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Most a nem alvás készît fel az elsô időszakra..

A szülés egy más tudatállapot.. simàn lehet bírni, àltalàban nem az általános fáradtság szokott a probléma lenni.

2022. ápr. 28. 20:54
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Az első gyerekkel este 8 körül indultak a fájások és olyan izgalom jött rám, hogy kb csak éjszaka 2 óra alatt aludtam fájások között valamennyit. Aztán kb hajnali 5től számoltam, izgultam, eszembe sem jutott aludni. Majd csak este 9 előtt lett belőle baba, utána 4 órát megfigyeltek egy enyhe komplikáció miatt, aztán meg mondták, hogy pihenjek, de abban az állapotban eszembe sem volt. 4 nap kórház alatt szinte semmit nem aludtam. Amikor hazaértem, akkor kiütött rendesen. De a képek alapján is nagyon fáradt lehettem. 😅
2022. ápr. 28. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!