A fájásmérő fájást mutat de én nem éreztem semmit sem, fog ez változni?
Sziasztok!
40+3 hetes kismama vagyok.
Tegnap délután távozott a nyákdugó de has keményedésen kívül (ami rendszertelen) semmi más nem történt. Ma voltam nst-n és kértem, hogy tegyék rám a fájásmérőt mert kíváncsi vagyok, hogy történik e már valami mert azért csak a 3. napot húzom rá. Nagy meglepődésemre mutatott fájásokat viszont én semmit nem vettem észre belőle. Mondták, hogy megmutatják az orvosnak és ha olyan akkor megyünk a szülészetre. Őszinte leszek kicsit be is pánikoltam hirtelen mert érezni tényleg nem éreztem semmit sem, mondom mi lesz itt?! Behívott az orvos és mutatta, hogy hol voltak a fájások mire mondtam neki is, hogy én ezeket nem éreztem egyáltalán. Azt mondta, hogy ezek nem jóslók és olyan 10 perceseknek "felelnek meg" de eléggé rendszertelenek még, így mivel minden más eredményem rendben volt azt mondta, hogy menjek haza nyugodtan maximum vissza jövünk. Azóta itthon vagyok és hát nem kicsit vagyok feszült amiatt, hogy ha a gép jelzett én miért nem éreztem, lehet nem is fogom, rendben van ez így? Hasam keményedik meg néha a derekamba érzek pici nyomást de már kezdem azt hinni, hogy csak bebeszélem magamnak. Járt már valaki hasonló cipőben, hogy a gép mutatta a fájást de érezni nem érezte és ha igen rá mennyi időre szült meg?!
Köszönöm a válaszokat!
Köszönöm, bízom benne, hogy lesz lehetőségem megtapasztalni azt, hogy magától elkezdődik.
Ma is voltam nst-n, azt mondta a doki, hogy kedden indítanának tablettával ha addig nem érkezik meg magától esetleg a front hatására.
Lehet hülye kérdés de nem tudja valaki, hogy olyankor bent tartanak vagy haza engednek miután felrakták?!
Én asszem 36. héttől jártam nstre, és mindig rendszeresen mutatta a "fájásokat", amik keményedések voltak vagy mik. 38. héten olyan magas volt, hogy ott vakarták a fejüket, hogy elküldjenek e szülni? Semmit nem éreztem belőle.
De amikor tényleg beindult a szülés, az feltűnt, mert már a kis fájások is nagyon fájtak. Úgyhogy sajnos ez nem jelent még semmit.
Akkor ezt a fájásmérő dolgot egy kicsit túl gondoltam és jobban rá pörögtem mint amennyire indokolt lett volna.
Amióta tudom, hogy mikor indítanak valahogyan megnyugodtam mert már látom az alagút végét. Most már csak abban bízom, hogy egyszeri alkalom a tablettás módszerből elegendő lesz ahhoz,hogy beinduljon 😊
Köszönöm szépen!
Tegnap megszületett a kisfiam 14:23-kor! 😊😊😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!