Jósló fájások meddig tartanak?
36 hetes terhes vagyok. Délután 1 óra körül kezdődtek a jósló fájásaim.
Nem rendszereződtek, nem erősödtek, de el sem múltak. Teljesen rendszertelenül jönnek, hol több, hol kevesebb. Befeszül a hasam, és menstruáció szerű görcsök is kísérik néha.
Hányingerem van, étvágyam nincs. Ez meddig normális? Vettem fürdőt, attól sem múlt el. Magnéziumot már nem kell szednem.
Én arra készülnék, hogy ezek rendszereződni fognak az éjszaka folyamán.
Ha sima jósló lenne mászkálásra, meleg fürdőre el kellett volna hogy múljon. Nekem például a kislányunk születése előtti napon már nem volt étvágyam.
5 perces fajasoknal kéne csak bemenet. 1 percig tartó fájásoknál,ami 2 órája tart.
Ezzel még hetekig ellehettek egyben. Azt hogy meddig tart nem lehet megmondani.
Köszönöm a válaszokat. Nem rendszereződtek. Jöttek éjszaka is,de azért többé-kevésbé sikerült aludni. Most reggelre jobb lett.
Második terhesség, de a lányomnál nem voltak ennyire erős jósló fájások. Ott inkább csak keményedés volt. Aztán magzatvíz szivárgással indult, fájások nélkül. Oxytocint kaptam, attól lettek csak fájásaim. Szóval ez most új érzés. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!