Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jósló fájások meddig tartanak?

Jósló fájások meddig tartanak?

Figyelt kérdés

36 hetes terhes vagyok. Délután 1 óra körül kezdődtek a jósló fájásaim.

Nem rendszereződtek, nem erősödtek, de el sem múltak. Teljesen rendszertelenül jönnek, hol több, hol kevesebb. Befeszül a hasam, és menstruáció szerű görcsök is kísérik néha.

Hányingerem van, étvágyam nincs. Ez meddig normális? Vettem fürdőt, attól sem múlt el. Magnéziumot már nem kell szednem.

2022. ápr. 20. 20:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én arra készülnék, hogy ezek rendszereződni fognak az éjszaka folyamán.

Ha sima jósló lenne mászkálásra, meleg fürdőre el kellett volna hogy múljon. Nekem például a kislányunk születése előtti napon már nem volt étvágyam.

2022. ápr. 20. 21:13
 2/7 anonim ***** válasza:
63%
Ha zuhanyra sem múlik, akkor szedd össze a holmikat a kórházba, és szólj a férjednek, hogy lehet itt az idő. Ha nem is éjszaka, de lehet holnap már babáztok.
2022. ápr. 20. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

5 perces fajasoknal kéne csak bemenet. 1 percig tartó fájásoknál,ami 2 órája tart.

Ezzel még hetekig ellehettek egyben. Azt hogy meddig tart nem lehet megmondani.

2022. ápr. 20. 21:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
3-assal ertek egyet, hetekig is eltarthat meg. Nekemvolt, hogy ket oranat jottek a rendszeres 8 percesek, majd elmult. Olyan is, hogy rendszertelenek jottek, de eleg erosek egy ejszakan at, es csak reggelre mult el.
2022. ápr. 20. 22:32
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Nem rendszereződtek. Jöttek éjszaka is,de azért többé-kevésbé sikerült aludni. Most reggelre jobb lett.

Második terhesség, de a lányomnál nem voltak ennyire erős jósló fájások. Ott inkább csak keményedés volt. Aztán magzatvíz szivárgással indult, fájások nélkül. Oxytocint kaptam, attól lettek csak fájásaim. Szóval ez most új érzés. :)

2022. ápr. 21. 06:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Ezzel el lehetsz bármeddig, de lehet frontok és az időjárás babát hoz neked.
2022. ápr. 21. 10:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Masodik gyerekkel zobb het eros joslozas is normalis.
2022. ápr. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!