Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Termeszetes szules utan tag...

Termeszetes szules utan tag lesz ?

Figyelt kérdés

Neztem kepeket szules utan,es eleg durva ahogy fest kozvetlenul utana…nehez elhinni,hogy az kepes regeneralodni marmint eredeti allapotaba…

Oszinten leirnatok nok,hogy ugyanolyan picike lesz-e valaha ujra ?

Es ne irjatok azt,hogy kivul a lyukat osszevarrjak es szukebb,mint valaha..mert a belso erdekel azt nem tudjak osszevarrni es nem is szokas..csak kivul ami nem sokat szamit.

2022. ápr. 19. 10:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%

A has is visszamegy, pedig azt nem csak erre a rövid időre tagitotta a baba..ilyen az emberi test, regenerálódik.

Amúgy ha varrnak is, azt nem azért, hogy szűkebb legyen, hanem mert elszakadt a bőr/ izom. Ez nem strandard eljárás, hogy szülés után bevarrjak, hogy újra szűk legyen, mint ahogy te írod

2022. ápr. 19. 14:35
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Nekem konkrétan szűkebb lett (nem az orvos műve). És nem örültem neki, mert egyébként se lehetett bent harangozni, de kifejezetten sokáig tartott, míg nem volt már fájdalmas a szex.

Sokat számít, hogy milyen állapotban volt az illető terhesség előtt, alatt, mennyi idős az anyuka, intimtornázott e, hogy zajlott a szülés, milyen sérülések keletkeztek, mennyire tudott pihenni, regenerálódni, stb.

Közvetlen szülés utáni képek nem mondanak semmit. Ha lábon lőnek, és átfúrja a golyó a lábadat, akkor se 2 nap lesz, míg meggyógyulsz, de nem lesz örökké lyukas a lábad...

2022. ápr. 19. 14:41
 13/19 anonim ***** válasza:
36%
Nem érzek különbséget, de azért volt bennem egy kis para, hogy vajon férfiként mit érez a férjem. Azt mondta, nem érez különbséget, elég aktív a szexuális életünk. Egy pár munkatársammal beszélgettünk erről nem olyan rég, a hozzánk csatlakozó férfi is azt mondta, hogy volt már anyukákkal is, és nem úgy tapasztalta, hogy a szüléshez köthető, hogy mennyire szűk valaki. Volt olyan gyermektelennel, akit alig érzett, és volt olyan anyuka, aki kellemesen szűk volt, és persze fordítva is.
2022. ápr. 19. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:
Általában ahol komoly sérülése lett a nőnek, ott akadnak problémák. A kikönyöklés és társai miatt szakadnak sokan. Ahol hagyják a szülést szépen a maga ütemében ott sokkal kisebb a sérülés és a komplikációk esélye.
2022. ápr. 19. 14:59
 15/19 anonim ***** válasza:
14es,ezzel egyetértek (7es vagyok). Nálam hagyták hogy menjen magától a dolog, de elakadt a feje, és rá kellett segítenie az orvosnak, a szülésznő meg kb csak nézőnek volt ott, emiatt kívül-belül repedtem. Nagyon rossz volt 1 évig, hogy kb 2 ujj is alig fért be..
2022. ápr. 19. 15:56
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan olyan maradt,mint elotte.
2022. ápr. 19. 17:08
 17/19 anonim ***** válasza:
35%
Én szűkebb lettem szülés után.
2022. ápr. 20. 23:27
 18/19 anonim ***** válasza:
75%
Nekem meg benőtt...
2022. ápr. 21. 07:12
 19/19 anonim ***** válasza:

"hihetetlen ,hogy visszamegy eredetibe"

A természet így találta ki, igazából az is hihetetlen szinte, hogy egy alapvetően akkora szerv, ilyen hatalmas változáson keresztül megy gond nélkül.

Lehet kell olyan 2 év 3, de pl nekem is tökéletesen helyre jött. Ha nem látszana a gátheg simán tagadhatnám. De igazából nagyon sok mindentől függ, mert akinek nulla szakadás, semmi vágás, az 100% olyan lesz mint régen. Aki nagyon sérül, annál lehet nem, van aki szűkebb lesz a belső hegektől pl.

2022. máj. 7. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!