Neztem kepeket szules utan,es eleg durva ahogy fest kozvetlenul utana…nehez elhinni,hogy az kepes regeneralodni marmint eredeti allapotaba…
Oszinten leirnatok nok,hogy ugyanolyan picike lesz-e valaha ujra ?
Es ne irjatok azt,hogy kivul a lyukat osszevarrjak es szukebb,mint valaha..mert a belso erdekel azt nem tudjak osszevarrni es nem is szokas..csak kivul ami nem sokat szamit.
Teljesen ugyanolyan. És a környezetemben a legtöbb nő erről számol be. Én csináltam terhesség alatt gátizom tornát, szóval lehet az is segített de se nekem se a férjemnek nem változott érzetre semmi. Szerintem nyugodt szülésnél ez a gyakoribb.
2022. ápr. 19. 11:00
2/19 anonim válasza:
Bazz mire rájöttem, hogy nem tag, hanem tág...
A férjem szerint minimálisan lettem tágabb, mint szülés előtt.
2022. ápr. 19. 11:02
3/19 anonim válasza:
2 szülésen vagyok túl. Ugyanolyan szűk vagyok, mint előtte. Az intimtornát én is tudom javasolni már a terhesség alatt.
2022. ápr. 19. 11:06
4/19 anonim válasza:
Egy az egyben ugyanolyan mint előtte.
2022. ápr. 19. 11:12
5/19 anonim válasza:
Nem lettem tágabb de én isntimtornáztam is.
2022. ápr. 19. 11:23
6/19 anonim válasza:
Egyébként hidd el, belül is varrnak, nem csak kívül.
2022. ápr. 19. 12:07
7/19 anonim válasza:
Nekem szűkebb lett, mivel szüléskor belül is repedtem, varrni kellett. Teljesen normális orvos varrt össze (nem olyan aki szűkebbre vesz direkt a férj miatt..), de ahogy hegesedett, úgy kisebb lett az átmérő. Majdnem 1 év kellett mire visszaszerezte "régi állapotát".
2022. ápr. 19. 12:38
8/19 anonim válasza:
Nem leszel a szüléssel tágab vagy szükebb.intim torna és gáttorna sokat segit
2022. ápr. 19. 12:38
9/19 A kérdező kommentje:
rendben koszi a valaszokat,de fnem ertem mivel a ferfi ismeroseim mind azt mondjak,hogy olyan novel a szex aki mar szult nekik erzetre tagabb.
Es a kepeket elnezve marmint friss szules utan ,hihetetlen ,hogy visszamegy eredetibe … marmint nyilvan nem marad olyan gigaszi,de hogy lesz megint olyan picike.
Miert van az,hogy egyes nok arrol szamolnak be,hogy nekik tag maradt tornaval is?
Szerencsesk vagytok valaszolok !egyebkent :)
2022. ápr. 19. 14:17
10/19 anonim válasza:
Látod itt mindenkinek szűkebb lett, közben meg rengeteg az ellenpélda ezen az oldalon is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!