Csipoasszimetriaval termeszetes szules?
Figyelt kérdés
Regen a suliban a dokim megallapitotta hogy csipoasszimetriam van es javasolta az ortopediat. En buta kolyok fejjel nem mentem el. Most evekkel kesobb nincs tunetem, nem faj semmim de babat varok. Papirom nincs arrol hogy csipoasszimetriam lenne. Szoljak a dokinak hogy ez meg a sulis korszakombol aggaszt engem es hogy vajon tenyleg van-e? Egyaltalan lehet igy termeszetesen szulni vagy csaszar lenne belole? Arra gondoltam elmennek ortopediara aztan a leleteimet atadnam a nogyogyaszomnak es eldonti kell e csaszar vagy egyaltalan mennyire veszelyes. Mi a velemenyetek? Szult mar igy valaki?2019. febr. 19. 21:03
1/4 anonim válasza:
Én Pawlik kengyelt hordtam babaként, a jobb csípőm mai napig nem jó.
Kétszer is szültem természetes úton, soha senki nem kérdezett rá a csípőm állapotára sajnos.
Mindig is fájdogált a jobb csípőm megterhelésre, de a 2. szülésem óta nagyon rossz. A jobb lábamba lesugárzik a fájdalom, ha jobb lábra akarok állni ( pl. bal zoknim állva felvenni), akkor meg kell kapaszkodnom, úgy belehasít a fájdalom.
Voltam ortopédián azóta, a doki csak azt mondta, mivel még szoptatok, így csak tornázzak. Hát kösz.
2/4 anonim válasza:
Nekem is van, kétszer szültem természetesen, fel sem merült problémaként.
3/4 A kérdező kommentje:
Huh remelem nem lesz problemam, utolag megbantam hogy nem jartam tornara pedig fiatalon meg lett volna ra eselyem de mostmeg mar keso. Csak remenykedem
2019. febr. 20. 14:35
4/4 anonim válasza:
kérdező természetes uton szültél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!