Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki covidosan...

Van itt olyan aki covidosan szült? Betegen vagy lázasan? Nehezebben tudott figyelni a légzésre?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 10. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:
93%
Én még egészségesen se tudtam rá figyelni... Le a kalappal aki így szül
2022. ápr. 10. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:
85%
Ugyan nem covidosan de 39 fokos lázzal, takonykór közepén. Engem pont emiatt be is fektettek, vénásan kaptam antibiotikumot 39+6on, persze beindult a szülés éjjel. Maga a szülés nem volt gáz, eszembe sem jutott közben, hogy beteg vagyok, szerintem a test ilyenkor a nagyobb stresszre koncentrál 😁 Meg rendes volt a fiam, 2,5 óra alatt kibújt. Na az utána következő 1 hét volt nagyon rossz, ellátni a gyereket harmat gyengén, lázasan, köhögve🙁
2022. ápr. 10. 12:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én covidosan szültem 2020-ban.

Már hálistennek nem voltak addigra komoly tüneteim. Csak szokásos levertség, fáradékonyság,kis torokfájás, hőemelkedés de akkor abban a pillanatban minden megszűnt, nem éreztem magam betegnek. Hálistennek probléma mentes gyors szülésem volt és a gyermekem is egészséges🙏🏻

2022. ápr. 10. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!