Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi az, ami jól jött a kórházban?

Mi az, ami jól jött a kórházban?

Figyelt kérdés

Nem akarok pl. egésznap pizsamában lenni, ha nem muszáj, vinnék inkább szabadidőt. Nekem a pizsitől betegség érzetem lesz, nem komfortos.

Feltétlenül szükség van köntösre? Nincs csak baromi vastag, ami nyár elején túlzás lesz és alapból elfoglalja a táska felét. Betennék helyette egy pulcsit és kész. Vagy érdemes erre az egy alkalomra venni egy vékonyabbat?

Van olyan ami a kórházi listán nem szerepelt, de nektek jól jött?

2022. ápr. 4. 09:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a mellszivo életmentő volt kb. Szülés utáni nap ötszörösére duzzadt kb a mellem, a levegő vétel is fájt, a pici pedig már szopizott is de ugye keveset ahhoz képest mennyire bedurrant. Csomót fejtem már ott le, utana megszűnt az a borzalmas fájó feszítő érzés. A meleg zuhany stb javasolták de semmit sem ért.

Szóval nekem ez óriási segítség volt.

2022. ápr. 4. 12:19
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Kaja

Rendes étel.

Egyszerűen nem indult be az emésztésem az ottanitól.

Köntös nem kell, főleg, ha nem hálóingezel.

Elosztós hosszabbító.

Nem volt elég konnektor, a telefon töltőnek nem jutott volna.

( simán használtam a wc-papírt..

De jó ha viszel színes kistörölközőt, mert a legjobb, ha megmosod.. ha van gátmetszés, akkor a langyos víz a leghatékonyabb a gyógyuláshoz.. )

2022. ápr. 4. 12:57
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Vigyél egy erős övet, vagy hevedert, ha esetleg császár lenne, az ágy végére kötve segít a felkelésben.

A bugyipelenka sokkal praktikusabb, mint a betét. Nem kell tena, jó a dm/rossmann/müller saját márkás is. Nekem haszmosabb volt egy vízszűrős kulacsot vinni, mint ásványvizet.

2022. ápr. 4. 13:04
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem írta, de nekem nagyon jól jött és sok helyet sem foglal. Egy olyan törölköző amit utána kidobsz, vagy egy új felmosórongy, mégpedig "kádkilépőnek ". Ilyen helyen soha nem mertem oapucs nélkül zuhanyozni, viszont pl császár után baromi nehéz a vizes papucsból egyensúlyizni a szárazba és közben lábat törölni. Így lehettem a felmosóronygot, kileptem a zuhanyzós papucsból arra, megtorolkoztem, és beléptem a száraz papucsomba. Császár után életmentő volt.
2022. ápr. 4. 14:00
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Rövid gatyás pizsama és sport kulacs, ha esetleg császár lenne

A kompressziós harisnya nagyon meleg volt és nem bírtam hozzá a hosszú nadrágú pizsamát, valamint inni sem tudtam könnyen felkelni a heg miatt és jól jött a kulacs

Különböző méretű szoptatós melltartók, mert én nem tudtam előre, hogy ekkora lesz hirtelen a mellem és kicsi volt amit vittem

2022. ápr. 4. 14:15
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

9es.. Mi az h mivel mostuk? Zuhanyoztunk ugyanúgy mint otthon... Akár napi kétszer...

Wc után nekem a wc papírral sem volt gondom

2022. ápr. 4. 16:27
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon hasznos tippeket adtatok, a legtöbbre nem is gondoltam! :)
2022. ápr. 5. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem egy tálca nagyon jól jött volna, mert nálunk kb muszáj volt az ágyban enni, 1 személyes kis asztal volt bent, és szűk hely. (De helyfüggő, 2.jára másik szobában tudtam asztalnál is enni, ott volt hely - pedig készültem tálcával is...)

Egy hosszabbító nekem is jól jött volna.

2022. ápr. 5. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!