Nem akarok pl. egésznap pizsamában lenni, ha nem muszáj, vinnék inkább szabadidőt. Nekem a pizsitől betegség érzetem lesz, nem komfortos.
Feltétlenül szükség van köntösre? Nincs csak baromi vastag, ami nyár elején túlzás lesz és alapból elfoglalja a táska felét. Betennék helyette egy pulcsit és kész. Vagy érdemes erre az egy alkalomra venni egy vékonyabbat?
Van olyan ami a kórházi listán nem szerepelt, de nektek jól jött?
Én nappal rövidnadrág+pólóban voltam, este hálóingben. Köntöst kaptam kölcsön, de nem vittem be. Úgy voltam vele, ha kell akkor majd behozzák, de nem kellett mert kb 1000 fok volt. Még pulcsi sem kellett pedig novemberben szültem.
Nekem jól jött egy hosszabító a telefontöltéshez, mert messze volt a konnektor az ágytól.
Eldobható bugyi+betétet javasolt a kórházi lista, de sokkal jobb volt a Tena Pants. Kispár a jött még jól, azon kényelmezebb volt ülni szülés/gátmetszés után. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
2022. ápr. 4. 10:42
2/18 anonim válasza:
Hálóinget javaslok, abból is szoptatóst. Köntöst elő se vettem. Amit javaslok nagyon az az intimzuhany. Nem fogsz tudni wc papírt használni, viszont tisztálkodni kell. Nagyon hasznos.
2022. ápr. 4. 10:48
3/18 anonim válasza:
Ruhából vigyél, ami kényelmes, nem muszáj pizsama legyen. De ha császármetszés lesz, akkor se piszkálja a sebet, illetve természetes szülés után se olyan könnyű a mozgás azért. Tehát tényleg egy könnyen fel és levehető ruha legyen. Köntös az inkább a folyosókra szükséges, de nyáron lehet fölösleges, ha úgyis meleg van, illetve ha eleve valami szabadidő ruhát viszel.
Én amúgy kifejezetten utálom a pizsamát, a hálóinget meg pláne, de szülés után elég könnyű volt abban lenni, és tényleg nem érdekelt, hogy pár napig csak abban közlekedek.
2022. ápr. 4. 10:48
4/18 anonim válasza:
Ja és én nagyon izzadtam az első napokban, kétszer-háromszor is átöltöztem, így én több hálóinggel készülnék. Megoldottam, férjem elvitte és másnap kimosva hozta, de jó lett volna ha van több :)
2022. ápr. 4. 10:49
5/18 anonim válasza:
3as vagyok, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy én másodjára tuti főleg magamnak készülnék, nem a babának. :) Az elsőnél extrém módon izgultam és ugráltam a kis kocsi körül, hogy biztosan mindene rendben, de ő kb csak feküdt és aludt, nekem viszont nem ártott volna, ha készülök az intim sérüléseimre, aranyérhez ülőpárnával, aloe first sprayvel gátsebre, és így tovább. Van ilyen intim mosó spriccelő akármi, az se rossz találmány, vagy magadnak is egy natúr nedves törlőkendőcsomag, mert a WC papírt messzire elkerülöd majd az elején. Tehát tegyél be bármit, ami neked segítség vagy jól jön, a babáról úgyis fognak gondoskodni, de te le leszel szrva onnantól, hogy megszületett és ez rendkívül megterhelő lesz fizikailag (érzelmileg is).
2022. ápr. 4. 10:55
6/18 anonim válasza:
VIP szoba jól jött
2022. ápr. 4. 11:03
7/18 anonim válasza:
Instant kávé. 🙈 A kórházi kávé nem ízlett, meg igazából nem is tudtam, hogy lehet a kórházban kávézni. Így vittem magammal csokis cappuccino port. A harmadik napon vetettem be, amikor már székletet kellett produkálni. 🙃
2022. ápr. 4. 11:46
8/18 anonim válasza:
Senkit nem láttam köntösben, de ha nem hálóingben leszel, akkor nincs is miről beszélni. Amit nekem javasoltak és tényleg jól jött, a hosszabbító, mert messze volt a konektor és nem tudtam volna tölteni a telefont. Persze lehet, hogy ez kórházfüggő.
2022. ápr. 4. 11:59
9/18 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva? Ti akkor mivel mostátok? Sehogy, jól van az úgy? 🤦♀️
2022. ápr. 4. 12:09
10/18 anonim válasza:
Egy rakás pilótakeksz. Az mentette meg az életemet.
Vittem az arcápolóimat, este-reggel végigcsináltam a szokásos arcápoló rutint. Én ettől erzem embernek magam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!