Előre szólni kell a kórházban, hogy apás szülést szeretnék?
Hogyan tud előre szólni az ember? A terhesgondozás nálunk pl egy teljesen másik intézményben zajlik, teljesen más orvosokkal mint akik a kórházban dolgoznak. A kórház portáján egy biztonsági őr áll aki be se enged ha nincs ott dolgod.
Nem lehet csak úgy bemenni hogy én most jöttem szólni, hogy majd ha szülök valamikor akkor majd apás szülést szeretnék...
Ha amúgy is odajársz akkor kérdezd meg őket, az a legegyszerűbb. Alapvetően manapság már ez alap, hogy apuka bent van úgyhogy nem kell előre szólni, de nyugodtan kérdezz rá ha úgyis ott vagy, hogy kell-e valamire figyelni
Nálunk például van pár szabály a kísérőnek a korona miatt (de ez más ország)
2x volt apás szülésem, 1x nem jelentettem be előre
Az elsőnél reggel bementünk, de a doki csak a vajudóba tett, oda férjem nem jöhetett be velem. Így elment dolgozni. Vegigdolgozta a napját, hazament, megfürdött, majd beindult hozzám, a töltőmmel mert azt otthon hagytam.
Mikor beért, a szülésznő már irányította is a szülőszobára, engem is vittek át. Szoval en azt sem tudtam, hogy a férjem mar benn van.
Másodiknál ugyan ugy férjem vitt be, ez ősszel volt most, teszteltek mind a kettőnket, majd mehettünk is szülőszobára. Senki nem kérdezett semmit, csak férjem jött velem autómatikusan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!