Jobb ellátást kap az az anyuka, aki fogadott orvosnál szül, mint az aki ügyeletesnél?
Én az első babámat az ügyeletesnél szültem. Érdekelne, hogy vajon mi a különbség az ügyeletes és a fogadott doki között.
Főleg olyanok tapasztalata érdekel, akik már mind a kettőt próbálták.
Nekem mindkét szülésemnél fogadott dokim volt, az elsőnél egy köcsög főorvos, aki le se szart. A másodiknál egy tündéri doktornő, aki maximálisan odafigyelt rám, és mindenben segített.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy a fogadott orvos sem tuti. De én nagyobb biztonságban éreztem magam, ezért is választottam másodszor is orvost. Na meg azért mert az első gyerekemet császárral szültem.
Sok sikert, és könnyű szülést kívánok.
Szia!
Fogadott dokim volt, és igen, van külömbség. Már a gondozás alatt is jó volt, hogy figyel rám, és ismerjük egymást. A szülésnél is velem foglaalkozott, és a körülmények (egy ágyas szülőszoba, szülés után velük volt a baba két órát, lehetett zuhanyozni stb..)is jobbak voltak. A gyermekágyas osztályon a szobatársak közül többen is elmondták, hogy az ügyeletben futószalagon mennek a dolgok.
Egy hónapja szültem, a szülőágyon másfél órát töltöttem. Ez idő alatt a fogadott orvosom végig velem volt, méhszájmasszázst csinált, hogy kevésbé fájjon, és a kezét szorongattam. Utána 20 percig varrta a kb. 5 mm-es gátsebem, amiből két nap múlva már semmi nem látszódott. Nem vagyok benne biztos, hogy az ügyeletesnél is így alakult volna.
Én mindenképp a fogadott dokira szavazok. Persze köztük is nagy-nagy eltérések vannak, lehet, hogy egy másik fogadott nem így viselkedett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!