Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Magánkórházak ahol szülni...

Magánkórházak ahol szülni lehet csak Pesten és Dunántúlon vannak?

Figyelt kérdés
3.baba,200 km-re van Pest,nem tudtok esetleg közelebbit?
2022. márc. 22. 11:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is messziről mentünk. Sajna nincs közelebb.
2022. márc. 22. 11:05
 2/12 A kérdező kommentje:

Attol félek hogy 3.baba nehogy megszüljek az autópályán :( felköltözni Pestre neg hetekre nem tudok.

Viszont államiba se szeretnék a mostani körülmények között.

2022. márc. 22. 12:27
 3/12 anonim ***** válasza:
20%
Program császár nem jön szóba?
2022. márc. 22. 12:49
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt szeretném 2 természetes után,de államiba esélyem sincs,hogy nem szülhetek fogadott orvossal.
2022. márc. 22. 13:35
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Magánban csak kérned kell és megcsászároznak. Terhesgondozásra se kell oda jarnod.
2022. márc. 22. 14:03
 6/12 anonim ***** válasza:

Úgy tudom kizárólag Budapesten van... :/

Én azt hallottam, hogy a Szolnoki kórházban működik a szerződéses szülés. Nálunk is épp probléma a doki/kórház kérdés, egy pár dolgot már körbe jártunk.. :D

2022. márc. 22. 17:00
 7/12 anonim ***** válasza:
5: De, kell oda járni. A szerződésben benne van, hogy az utolsó x hetet helyben kell terhesgondozásban tölteni, másképp nem ismerik meg a terhességet. Legalábbis a Róbert Károlyban így van.
2022. márc. 22. 17:01
 8/12 A kérdező kommentje:

A maternityn nem,face csoportban sokan írták,hogy egyszer kellett felmenni majd utana már csak szülni.

Amúgy is ezt a kórházat választom ha már Pest...

Kerunk időpontot aztán majd ott elmondják,egy 38 hetes program cs.az rendben van,én csak egy megindult szüléssel félnék felmenni,mert a második szülésem is 3,5 óra volt,mondjuk 40 meg 41.héten.

2022. márc. 22. 18:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Én is ott szültem. 30.heten voltam fent, utána csak szülni.

Az orvosomnak a kettő közt csak a friss leleteket küldtem e-mailben.

A vidékiek többnyire nem oda járnak terhesgondozásra.

2022. márc. 22. 20:33
 10/12 anonim ***** válasza:
6-os, én nem tudok róla, hogy Szolnokon lenne ilyen lehetőség. Bár lehet, hogy tervezik. Januárban szültem, és csak azért a fogadott orvosomnál, mert éppen akkor volt ügyeletben. Vannak még bátor orvosok, akik beírnak program császárra, de egyre kevesebb.
2022. márc. 22. 23:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!