Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Volt valami, ami jobban fájt...

Volt valami, ami jobban fájt a szülésnél?

Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 07:26
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%

Szájsebészeti műtét: ciszta eltávolítások+foghúzások úgy, hogy a max érzéstelenítő sem hatott rendesen

(mikor végeztünk mondta az orvos, hogy hát igen, a gyulladásnál nem hat...)

2022. márc. 14. 10:59
 22/29 anonim ***** válasza:
66%

Ne félj tőle, annál rosszabb lesz. (ezt nem közhelyesen mondom, a félelem ténylegesen befolyásolhatja a szülést)

Tudom könnyű mondani, de próbáld magad átállítani fejben.

Fáj igen, iszonyúan fáj. De akkor és ott valahogy tényleg más a tudatállapot, nem olyan a fájdalom, mint egy nyílt törésnél vagy akárminél.

Mindezt annak a fényében írom, hogy majdnem 30 órát vajúdtam rendszeres fájásokkal, vágtak és úgy szakadtam, hogy több mint egy órán át varrtak, de ha holnap újra szülni kéne, nem lenne bennem félelem.

Minden jót neked!

2022. márc. 14. 13:09
 23/29 anonim ***** válasza:

Ez nagyon egyénfüggő. Nekem négyszer volt csonttörésem, ezek közül az egyik fájt igazán, de akkor is azért, mert érzéstelenítő nélkül húzták helyre.

A többinél még a menstruációs görcs is rosszabb volt nekem. Hangsúlyozom, nekem. Másnak meg a mensi nem fáj így. Vagy én viselem rosszul a hasi görcsöket.

2022. márc. 14. 17:45
 24/29 anonim ***** válasza:
70%
Fog gyulladás, gennyes fog fájdalom, ennél minden csak jobb lehet.
2022. márc. 14. 18:34
 25/29 anonim ***** válasza:
81%
Ezerszer inkább megszülném a gyerekemet mint hogy kibírjam azt ahogy a 3 bölcsességfogamat kiimádkozták a helyükről, vagy a vesekövet megint, komolyan mondom, hogy ezek sokkal rosszabbak voltak mint az a pár óra szenvedés a szülőszobán. Annak volt értelme, volt célja, és alig pár óra volt, az előzőek miatt napokig szenvedtem és a mai napig elfog a gyomorgörcs ha rájuk gondolok, a szüléstől nem.
2022. márc. 14. 19:50
 26/29 anonim ***** válasza:
64%

Esélyes, hogy az én szülésem volt csak extra durva, de szinte mindent felsoroltak, amiben részem volt és egyik se volt olyan rossz, mint a szülés.

Se a nyílt törés, se a vesekő, se az epegörcs, se az érzéstelenítő nélküli beletört bölcsességfog eltávolítás, se az aurás migrén...stb.

2022. márc. 14. 21:18
 27/29 anonim ***** válasza:

Az én szülésem szinte nem is fájt, ezért nekem elég sok minden fájdalmasabb volt annál. Pl. gátvarrásnál egyáltalán nem hatott az érzéstelenítő, ezért azt végig üvöltöttem, a szülésem viszont teljesen néma volt...

Menstruációs görcsök az első napon (csak gyógyszerrel bírom ki, szüléshez nem kellett érzéstelenítés), aranyérműtéthez injekció + műtét után 2 hétig tartó fájdalom, szoptatástól begyulladt mellek miatt nem egyszer sírtam a fájdalomtól.

2022. márc. 15. 09:39
 28/29 anonim ***** válasza:
47%
Gerinctörés, de végül is lehet a szülés rosszabb volt, nem tudok dönteni.
2022. márc. 30. 08:04
 29/29 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy egy második babát nem szülhettem.
2022. márc. 30. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!