Volt valami, ami jobban fájt a szülésnél?
Szájsebészeti műtét: ciszta eltávolítások+foghúzások úgy, hogy a max érzéstelenítő sem hatott rendesen
(mikor végeztünk mondta az orvos, hogy hát igen, a gyulladásnál nem hat...)
Ne félj tőle, annál rosszabb lesz. (ezt nem közhelyesen mondom, a félelem ténylegesen befolyásolhatja a szülést)
Tudom könnyű mondani, de próbáld magad átállítani fejben.
Fáj igen, iszonyúan fáj. De akkor és ott valahogy tényleg más a tudatállapot, nem olyan a fájdalom, mint egy nyílt törésnél vagy akárminél.
Mindezt annak a fényében írom, hogy majdnem 30 órát vajúdtam rendszeres fájásokkal, vágtak és úgy szakadtam, hogy több mint egy órán át varrtak, de ha holnap újra szülni kéne, nem lenne bennem félelem.
Minden jót neked!
Ez nagyon egyénfüggő. Nekem négyszer volt csonttörésem, ezek közül az egyik fájt igazán, de akkor is azért, mert érzéstelenítő nélkül húzták helyre.
A többinél még a menstruációs görcs is rosszabb volt nekem. Hangsúlyozom, nekem. Másnak meg a mensi nem fáj így. Vagy én viselem rosszul a hasi görcsöket.
Esélyes, hogy az én szülésem volt csak extra durva, de szinte mindent felsoroltak, amiben részem volt és egyik se volt olyan rossz, mint a szülés.
Se a nyílt törés, se a vesekő, se az epegörcs, se az érzéstelenítő nélküli beletört bölcsességfog eltávolítás, se az aurás migrén...stb.
Az én szülésem szinte nem is fájt, ezért nekem elég sok minden fájdalmasabb volt annál. Pl. gátvarrásnál egyáltalán nem hatott az érzéstelenítő, ezért azt végig üvöltöttem, a szülésem viszont teljesen néma volt...
Menstruációs görcsök az első napon (csak gyógyszerrel bírom ki, szüléshez nem kellett érzéstelenítés), aranyérműtéthez injekció + műtét után 2 hétig tartó fájdalom, szoptatástól begyulladt mellek miatt nem egyszer sírtam a fájdalomtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!