Volt valami, ami jobban fájt a szülésnél?
Figyelt kérdés
2022. márc. 14. 07:26
1/29 anonim válasza:
Szerintem nem. De még így sem éltem meg rosszul. A harmadikqt készülök megszülni fájdalomcsillapító nélkül
3/29 anonim válasza:
Hátizom rándulás, térd keresztszalag szakadás, fejfájás
6/29 anonim válasza:
Négy szülés után - még egy szavazat az epegörcsre !Sokkal rosszabb, mint a szülés. Pedig az egyik szülésemnél 15 órát tartott a vajúdás, de az is még enyhébb volt, mint az epegörcs - aminek mütét lett a vége!
8/29 anonim válasza:
Terhesen volt epegörcsöm, azt hittem, hogy meghalok. Aztán jött a szülés. Hát az epegörcs kismiska volt a szüléshez képest.
Hozzáteszem brutál sok sérüléses, vágás ellenére tokától bokáig szakadós vákuumos elhúzódó kitolásos szülésem volt.
Akiből csak úgy kipottyan, annak lehet az epegörcs rosszabb.
9/29 anonim válasza:
Gerincsérv. Ételmérgezés. Illetve nekem az egyik gyerek után a mezeszem volt olyan pár hónapig, hogy nem tudtam aludni se, mintha 5 perces fájásokkal vajúdtam volna.
10/29 anonim válasza:
Lepontoztok egy olyan választ, ahol oda van írva, hogy számára ("nekem nem"). Hát ha neki nem volt, nem volt. Másnak meg volt. Mi a probléma?
Nekem egyébként szintén az epegörcs volt nagyobb fájdalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!