Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Honnan tudtátok,hogy nem...

Honnan tudtátok,hogy nem jóslófájásokról van szó? Mikor indult be a szülésetek?

Figyelt kérdés

Tegnap kb óránként,majd estére fél óránként olyan..görcs szerű,menstruáció szerű fájdalmaim voltak.Ezzel is aludtam el,kb fél óránként éjszaka is megébredtem rá.

Most már van,hogy sűrűbben is fáj,de ugyan úgy rendszertelen.

Folyás,vérzés,egyéb a derékfájáson kívül nincs.

Mire számíthatok ez meddig lesz így? 37 hetes vagyok még csak,tehát azért egy bő 2 hétig még nem kellene ilyesminek lennie,vagy teljesen normális és csak én aggódom túl?

2022. febr. 25. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár nappal/pár héttel korábban már van akinek elkezdődik a jósló fájás. Itt nálunk azt mondják, hogy 38-42. Hét között ideális a szülés. Szóval nem vagy már messze ettől. Egyik barátnőmnek 4 héten át volt jóslófájása. Nekem nem volt, bár én korábban (25. Hét) szültem.
2022. febr. 25. 08:11
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Rendes fájás mellett nem tudsz aludni. A jóslófájás ettől még lehet nagyon kellemetlen, de az idővel elmúlik.
2022. febr. 25. 08:23
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nőgyógyászom azt mondta, tudni fogom. Ugyan indítottak, de hidd el rögtön tudtam, hogy ez az igazi :D

Amúgy a rendes fájás rendszeres és pihenésre, meleg vízre, pihenésre nem múlik el. És senki nem tudja megmondani mire számíts. Nekem is voltak jóslóim és 42. hétre született meg a fiam. Kitartás, most már a célegyenesbe vagy. :)

2022. febr. 25. 08:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem tudtam megkülönböztetni, ugyanolyan volt. Aztán elfolyt a magzatvizem :) Akkor lett egyértelmű.
2022. febr. 25. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:

Az első esetében egyértelmű volt.

Nagyon erős nyilalás..

1 h múlva megint

Innen 20 p volt a következő hasmenéssel, tusolás után is jelentkezett.. 10 perces lett azonnal.

2. Esetében nem volt egyértelmű..

Kicsi nyilalás volt 2-szer r talán 30 p különbséggel

Csak úgy, hogy csináltam tovább a dolgom a naggyal a konyhában épp sütöttem.

Előtte sokat gyalogolt, férjemmel együt is voltunk.

Azt hittem emiatt.

Aztán beindult a buli, itt már nem volt kérdés

Innen 2,5 h múlva a kezemben volt a baba.

2022. febr. 25. 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Mikor kimaradt:

1. 41+1

2. 40+2 mensi szerint, 12. Heti alapján 39+6

2022. febr. 25. 09:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem mindkét esetben a jóslóknál bizonytalan voltam, de egyértelműen éreztem,mikor élesben indult a buli. A második terhességemnél a 30. héttől voltak jóslók, volt mikor majdnem azt hittem,hogy ez már a szülés, de aztán mégsem. Most a 3.terhességnél a 26. héttől vannak kisebb jóslók. Nem aggódom, érzem,hogy minden rendben van. :) Az elsőnél nem igazán voltak jóslók.
2022. febr. 25. 11:15
 8/9 A kérdező kommentje:

A biztonság kedvéért kértem időpontot nőgyógyászatra mára,mert egészen eddig szinte percre pontosan (2 alkalmat leszámítva) 10 percenként volt ilyen görcs szerű valamim.

Nem gondolom,hogy nagy baj van vagy egyáltalán baj van,de jobb félni mint megijedni.Ha felesleges pánik is megért egy kört hogy megnyugodjak.:)

2022. febr. 25. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező nagyon jól cselekszel. Jósló fájások elmulanak sétálásra, pihenésre, fürdésre és van szünet köztük. Igazi fájások erősek és nem múlnak el.
2022. febr. 25. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!