Honnan tudtátok,hogy nem jóslófájásokról van szó? Mikor indult be a szülésetek?
Tegnap kb óránként,majd estére fél óránként olyan..görcs szerű,menstruáció szerű fájdalmaim voltak.Ezzel is aludtam el,kb fél óránként éjszaka is megébredtem rá.
Most már van,hogy sűrűbben is fáj,de ugyan úgy rendszertelen.
Folyás,vérzés,egyéb a derékfájáson kívül nincs.
Mire számíthatok ez meddig lesz így? 37 hetes vagyok még csak,tehát azért egy bő 2 hétig még nem kellene ilyesminek lennie,vagy teljesen normális és csak én aggódom túl?
Nekem a nőgyógyászom azt mondta, tudni fogom. Ugyan indítottak, de hidd el rögtön tudtam, hogy ez az igazi :D
Amúgy a rendes fájás rendszeres és pihenésre, meleg vízre, pihenésre nem múlik el. És senki nem tudja megmondani mire számíts. Nekem is voltak jóslóim és 42. hétre született meg a fiam. Kitartás, most már a célegyenesbe vagy. :)
Az első esetében egyértelmű volt.
Nagyon erős nyilalás..
1 h múlva megint
Innen 20 p volt a következő hasmenéssel, tusolás után is jelentkezett.. 10 perces lett azonnal.
2. Esetében nem volt egyértelmű..
Kicsi nyilalás volt 2-szer r talán 30 p különbséggel
Csak úgy, hogy csináltam tovább a dolgom a naggyal a konyhában épp sütöttem.
Előtte sokat gyalogolt, férjemmel együt is voltunk.
Azt hittem emiatt.
Aztán beindult a buli, itt már nem volt kérdés
Innen 2,5 h múlva a kezemben volt a baba.
Mikor kimaradt:
1. 41+1
2. 40+2 mensi szerint, 12. Heti alapján 39+6
A biztonság kedvéért kértem időpontot nőgyógyászatra mára,mert egészen eddig szinte percre pontosan (2 alkalmat leszámítva) 10 percenként volt ilyen görcs szerű valamim.
Nem gondolom,hogy nagy baj van vagy egyáltalán baj van,de jobb félni mint megijedni.Ha felesleges pánik is megért egy kört hogy megnyugodjak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!