Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kinek hanyadik héten indult...

Kinek hanyadik héten indult be joslofajasok? es mit ereztetek? vagy csak szüléskor jön a joslofajas?

Figyelt kérdés
2020. okt. 10. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
3x szültem, ebből 2 indított volt a 39. és a 41. héten, 1 pedig magától indult 40+6 napra, de soha nem volt jóslófájásom.
2020. okt. 10. 20:54
 2/12 anonim ***** válasza:
10%
Nekem sose volt
2020. okt. 10. 20:56
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
Nekem a 37.héten voltak már ilyen menstruációs enyhébb görcshöz hasonló fàjdalmaim. A dokim azt mondta, azok már jóslók voltak.
2020. okt. 10. 21:17
 4/12 anonim ***** válasza:
34. héttől. 37. héten többször hittem, hogy na ebből szülés lesz. 41. hétre szültem kb. 2 óra alatt, mert már vajúdás előtt majd 3 ujjnyi voltam (40. héttől néztek méhszájat) fokozatosan tágulgattam a jósok alatt szerintem.
2020. okt. 10. 21:58
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt joslo fajasom. 41+5nel inditottak
2020. okt. 10. 22:28
 6/12 anonim ***** válasza:

Elsővel a 36. héttől, 38+4-en szültem.

Másodikkal a 30. héttől durva jóslóim voltak, volt is riadalom, mert nagyon nyíltam, többször fektettek kórházba. Kereken a 38. héten született, sikerült addig bent tartani.

2020. okt. 11. 07:12
 7/12 anonim ***** válasza:
10%

1.

Nem volt jóslóm

41+1 spontán szültem

2.

Nem volt jóslóm

39+6 spontán szültem

Szüléskor az már nem jósló, hanem vajúdás..😉

2020. okt. 11. 07:13
 8/12 anonim ***** válasza:
10%
3 gyerek, Braxton-Hicks 20.hettol rendszeresen, joslo sosem volt.
2020. okt. 11. 07:31
 9/12 anonim ***** válasza:

8

A Braxton Hicks hétköznapi neve a “jóslófàjás”.....

[link]

[link]

“ terhesség 36. hete után a nyomási és gyakorisági értékek emelkednek, egyre nagyobb területekre terjednek ki, és egyre ritmusosabbá válnak. Ebből alakult ki a népies elnevezésű jósló fájás fogalma. A megnövekedett izomaktivitás hatására az izmokban szegényebb alsó méhszakasz a nyakcsatornával kifejtődik, fellazul és nyílni kezd. Ez a méhizom aktivitás a legtöbb esetben fokozódik és éles határ nélkül átmegy a szülés folyamatába.”

2020. okt. 11. 07:38
 10/12 anonim ***** válasza:
39%

#9 en ugy tudom es lehet rosszul h a BH alatt a meh

kvazi gyakorol a szulesre es nem faj. Bekemenyedik, majd elmulik. Ez az amit tapasztalok, picit kellemetlen de ennyi. Napi parszor.

A joslo ezzel ellentetben olyan mint amit menstruaciokor erzunk, alhasi fajdalom, van akinek combba van akinek derekba sugarzik, de 30-40mp utan elmulik es nem rendszeres.

Na ilyet pl tegnap ereztem 1x (napokon belul szulok) es pulzusom is felment plusz a gyomorszajamig bekemenyedett az egesz es a csipocsontjaim kozott a baba is lentebb helyezkedett, aztan ez elmult. Ezt inkabb hasonlitanam szulesi fajdalomra hajazonak ami nem csap még at szulesbe.

De ha a BH a joslo orvosi ertelembebn, az valoban mindharom esetben 20.het kornyeken kezdodott es teljesen artalmatlan dolog ha nem rendszeres. Elso gyerek 38+5 szuletett igy, masodik 39+5.

2020. okt. 11. 08:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!