Szülés utáni gát sebbel 6het utan tudtatok házas életet élni?
A férjemmel 3honapja nem elunk hazas eletet a terhesseg es szules miatt.
Ti a gatsebtol a kötelező 6het letelte utan tudtatok együtt lenni? Nem nagyon fajdalmas?
Repedtem, csak 3 öltés kellett, hogy varrjanak, de azért még érzékeny volt egy ideig. A szülés után 4 héttel még alig mertem gondolni a szexre, előre rettegtem tőle, hogy majd milyen lesz az első. Aztán valahogy az 5-6. hétre már lelkileg is felkészültem, a kontrollon meg a doki is megnyugtatott, hogy minden rendben. Addigra már nem éreztem a mindennapokban egyáltalán szerencsére, szerintem ez is hozzájárult, hogy lelkileg könnyebben tudtam a szexre hangolódni.
Az első alkalommal világossá vált, hogy síkosító nélkül esélytelen. A szoptatás miatt akármennyire is kívántam a párom, zéró nedvesedésem volt. Síkosítóval meg jó volt, orgazmusom is volt, de azért még kicsit fura volt, valahogy nem az igazi és éreztem az egykori gátseb helyét. Egyébként ezt még vagy 2-3 hónapig éreztem néha, bár a "gyakorlással" egyre jobb lett.
Viszont saját magamból kiindulva bátorítanálak, hogy amíg fáj, érzékeny, félsz az együttléttől, addig ne erőltessétek. Inkább várjatok még néhány hetet, minthogy rossz élmény legyen az első együttlét. Kicsit tényleg olyan, mintha a szüzességét veszítené el az ember megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!