Melyik a rosszabb?
Figyelt kérdés
Olyan nők véleményére lennék kíváncsi akik megélték a természetes szülést és a császárt is...melyik volt a rosszabb és miért? Természetesen szültem az első fiamat... várom a második babát vele császár lesz kicsit félek milyen lesz igy szülni2022. febr. 19. 16:09
11/12 anonim válasza:
Mindkettőnek van előnye és hátránya. Nekem rengeteg barátnőm mindkettőt átélte. Akiknek nagyon jó volt a hüvelyi szülése (háborítatlan, otthonszülés), azoknak az volt a tökéletes. Viszont akik a kórházban folyamatosan sürgetve lettek ok nélkül, az orvos durva volt velük, kitépték belőlük a gyereket stb, azoknak a császár volt a jobb élmény. Szóval szerintem az orvoson és a helyen múlik ez a vélemény. Általában hosszabb felépülési idő várható császár után, de ez nem mindenkinél van így. Szóval ne aggódj miatta. Olvas. Utána, járd körbe a témát. Így nem lesz neked semmi újdonság.
12/12 anonim válasza:
Hüvelyi sokkal rosszabb. Ott dolgozni is kell ám!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!