22/39 anonim válasza:
Veronika. Rengeteg becézése van. Nálunk a bölcsibe,oviban,iskolában csak a lányomat hívják így.
23/39 anonim válasza:
Szerintem válassz egy régóta létező, viszont ma már nem felkapott nevet. Minden évben publikálnak statisztikát a top 50 legtöbbször adott nevekről, azokat kerüld.
Mondjuk nekem tetszik a Júlianna, Annamária, Annabella, ahogy látom ezek 2020ban de már 2000ben se voltak már top nevek.
26/39 Omega25 válasza:
Pár tipp: Anomália, Eufória, Eutanázia...
29/39 anonim válasza:
Ismertem egy testvérpárt, egyikük Géda volt, másik Eunika.
Mindezt kb. húsz évvel ezelőtt. Azóta sem találkoztam soha többé egyik névvel sem. :)
De gyerekkoromban valamiért a Helka, Ajnácska, Árnika nevekbe is nagyon bele voltam pistulva. :D
(Olyan nevű lányokkal sem találkoztam soha.)
30/39 anonim válasza:
Jé, a 25-ös egyik listáján rajta van az én nevem is, a Györgyi! 😅
De ha netalán azt választanád, készülj fel, hogy valószínűleg egész életében Gyöngyizni fogják szegényt. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!