Tudnátok nekem különleges, szép kislány neveket mondani? Ami eddig tetszett leszavazták, így eléggé sürget az idő.
Teljesen tanácstalan vagyok,nem szeretnék átlag,hétköznapi nevet,inkább olyat ami különlegesebb,ritkább de mégis szép. Ráadásul külföldön élünk,jó lenne ha itt is ki tudnák ejteni.
köszönöm
Ha írsz példákat, hogy miket szavaztak le akkor könnyebb.
De amúgy nem a szülők döntenek?
A Titanilla volt ami mindig is tetszett,ezen kívül más nem is nagyon. A vezetéknév pedig a Bartha.
és NEM szeretnék olyat ami ezzel összecseng. PL Bartha Anna, Panna,stb-ezek nem
Ha neked a Titanilla tetszik,add azt! Szerintem szép és illik is a vezetéknévhez! Mond a férjednek,majd a másik gyereknek ő választ,a többi családtagnak meg semmi köze hozzá!
Nekem a Zoé tetszik,ha születne egy lányom,ami már kizárt,ezt a nevet adnám. De van egy Noémi Dalmám! :)
Amit külföldön is el tudnék képzelni (bár nagyon nem mindegy, hogy az a külföld Anglia, Németország vagy dél-mongólia), és itt sem akadnék fenn rajta, de nem jön szembe minden játszótéren ilyen nevű kislány:
Alexa
Alexandra
Inez
Fedóra
Mara
Regina
Tamina
Viktória
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!