Igen, itt van Emili. De ó jaj, csak "i" betűvel a végén, a nevet oly csodálatra méltóan különlegessé és utolérhetetlenül egyedivé varázsoló "y" helyett... Így már nekem se kéne, ez így rémesen parasztos.
2017. márc. 19. 13:28
5/14 anonim válasza:
Ha a magyar nevek nem tetszenek, akkor tedd fel a kérdésedet a yahoo answer oldalon. Az Emily pont az a kategória.
2017. márc. 19. 13:49
6/14 anonim válasza:
44es, te minden ilyen kérdéshez jössz osztani az észt. Hogy hívják a gyerekeidet? Remélem Enéh meg Vérbulcsú.
2017. márc. 19. 13:52
7/14 anonim válasza:
Nemcsak én "osztottam az észt". Ennél a kérdésnél sem. Pl. az első válaszoló nem bántja a szemed ? Emily kaliberű nevet pedig tényleg előbb talál a yahoo answer oldalon. Ott ajánlgatnak külföldi neveket.
2017. márc. 19. 13:55
8/14 anonim válasza:
csakhogy te minden ilyen kérdésnél ott vagy és alázod a kérdezőt. Nekem is a hagyományosabb nevek tetszenek, az enyém is olyat kapott, de ezt meg lehetne normális hangnemben is mondani. Amúgy még mindig várom a gyerekeid nevét. Vagy nem mered leírni?
2017. márc. 19. 14:04
9/14 anonim válasza:
Emily helyett Emília, vagy Emma?
Nekem egyébként ezek tetszenek a különlegesebb nevek közül:
Auróra, Glória, Elizabet, Kiara.
Tudom, le leszek pobtozva, mert sokaknak nem tetszenek, de szerintem nem vállalhatatlanok, sőt.
Nem vagyok kisebbségi.
2017. márc. 19. 14:24
10/14 anonim válasza:
Berenike, Genoveva, Jadviga, Holda, Hedi, Evodia, Polett, Tamara.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!