Hogy tetszenek ezek a lánynevek?
Figyelt kérdés
Viszonylag hosszabb, különleges, mégsem túl modern/felkapott nevekben gondolkodunk.
Nektek egyenként mi a véleményetek az alábbi nevekről?
Ti melyiket adnátok/melyiket nem?
Lujza, Konstancia, Emília, Hedvig, Donáta, Donatella, Antónia, Celesztina, Doloróza, Mirtill, Hilda, Klementina, Laurencia
2016. okt. 15. 19:11
1/26 anonim válasza:
Emilia a kedvenc nevem, de a többit nem adnám.
2/26 anonim válasza:
Én egyiket sem adnám, ezek egyáltalán nem tetszenek.
3/26 anonim válasza:
Lujza, Emília, Hedvig tetszik. Hedviggel mondjuk hadilábon állok, mert ismerek nagyon irritáló nőt, akit így hívnak(meg a HP óta ez olyan bagolynév számomra).
De ha csak ezek a lehetőségek vannak, akkor inkább Emília. Az jó kislánynak és felnőttnek is.
4/26 anonim válasza:
Antónia,Mirtill,Hilda - Adnám
Lujza,Emília,Hedvig - Közömbös
A többit nem adnám.
5/26 anonim válasza:
Emilia, Donatella jó..a többit nem adnám..Hedviget meg sokan nem tudjak, h női név..elég pasisan hangzik.
7/26 anonim válasza:
A Lujza tetszik, mert vidám, a Mirtill meg hangzásra szép, nekem olyan fantasy hős. Az Emília meg hát a legnépszerűbb ezek közül. A Hedvig, Hilda sem rossz, csak egy katonás német nő jutna eszembe a nevekről. (Ajánlom melléjük a nekem hasonló, mégis valamiért barátságosabb Vilmát/Vilhelminát vagy Frida/Friderikát.) A Doloróza szappanoperás. A többi nekem túl nyakatekert - bár ugyanakkor támogatom a változatosságot.
8/26 anonim válasza:
Emilia, esetleg Lujza elfogadhato, a tobbi nekem egyaltalan nem tetszik
9/26 anonim válasza:
Nekem a Lujza, Donatella nagyon tetszik. Szerintem a legjobb a Doloróza. Nagyon egyéni és szép név :)
10/26 anonim válasza:
Lujza, Emília, Antónia.
Nekem a Patrícia tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!