11/39 anonim válasza:
Róza,Kata,Abigél.
Dóra vagyok, 4-es voltunk 7-8.osztalyban Dorak,utana csak 2en maradtunk erettsegiig. Engem szemel, szerint abszolut nem zavart. De ami ma meg kulonlegesseg,azokbol lesznek a tucatnevek. Zselyke,Kloe,Bella,Szofi... Kevin,Nolen,Nola Noel...
12/39 anonim válasza:
Szimonetta, Loretta, Daniella, Emília, Patrícia, Antónia, Valéria, Mirella, Inez, Ivett, Polina, Apollónia, Szidónia, Titanilla, Mercédesz, Kornélia, Karolina, Abigél, Tímea, Noémi
14/39 anonim válasza:
A Julianna tényleg jó ötlet. Vagy még esetleg Borbála, Dalma, Molli (direkt nem y-al írtam).
16/39 anonim válasza:
Juliannát írtam néhány hete egy kérdéshez, ott a leendő anyuk azt írta, hogy kirázza tőle a hideg. 😄 Pedig nekem tetszik.
Nekem a Zsuzsanna, Tamara, Diána, Sarolta nevek is tetszenek. De a Júlia is szép név szerintem.
17/39 anonim válasza:
Evolet,Nina,Emmaróza,Cicelle,Atina
18/39 anonim válasza:
"Gizella, Irma, Judit..."🥴 Már ne is haragudjatok, de szerintem senki se adna ilyen neveket a mai világba a gyerekének.
Liza, Molli, Annabella, Lara, Lora
Ezek azért már szebbek és kicsit különlegesebbek.
19/39 anonim válasza:
Aurélia,Angéla,Angelina,Beatrix,Helga,Marina,Karolina,Nikoletta,Anett.
20/39 anonim válasza:
@18: Falun élek. Annabellát kettőt, Mollit, Larát és Lorát egyet ismerek. Annyira nem különleges nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!