A Bajcsyban el lehet intézni, hogy császár legyen?
Az első kettő szuleselmenyem negativ volt, nehéz is volt, a harmadikra nagyon rákeszultem és pozitivra is sikerült. Mind a három nagy baba volt egyébként, én meg kistermetű vagyok, nem volt könnyű. Felek, hogy ez nem sikerül úgy, ahogy szeretném. Nem tudom jobban leírni, valószínűleg hülyén is jön le ez az indok. Egyszeruen felek egy újabb negativ szuleselmenytol, ami egyébként nagyon ki is hatott az első gyerekemmel való viszonyomra sajnos. 😔
De még a terhesseg elején vagyok, raerek még ezzel, tudom. Lehet, mire oda jutok, eszembe sem fog jutni.
Tudom mit érzel. Családon belül is épp ezzel küzdünk.
Maga a biztonság érzet veszett oda ezzel a választott orvos elvesztéssel….. Kórház és orvos függő.
Mi addig jutottunk a témában, hogy 2 lehetőség van:
- Tb alapon szülni egy olyan orvosnál, aki tud a maga beosztása alapján program császárt csinálni és van pszichológiai papírod vagy valami orvosi ajánlásod, hogy császár legyen. 1 bökkenő van, hogy hiába van papír, ha mégsem ahhoz az orvoshoz kerülsz, nem biztos hogy figyelembe veszik a papírod. Csak testi probléma miatt figyelnek rá (szem probléma, csontozati vagy szervi probléma).
- Róbert Magán klinika… Kb 500.000-tól indul a szülési csomagok ára. Oda is kell orvosi javaslat a császárra (pszichológiai elég talán) és ott jobban foglalkoznak ezzel.
Ha bárki tud más megoldást, írjon figyelni fogok!
(Ne bántsátok a kérdezőt, iszonyú dolog a negatív szülés élmény…. Nekem a mai napig lelki törés ha hozzám nyúl egy orvos)
1-re:
Az erős túlzás, úgy is mondhatnám, komplett ökörség, hogy a császármetszés életmentő műtét. Szélsőséges esetben persze lehet az, de pl. farfekvéses babánál a mi orvosunk elmondta, hogy hüvelyi és császáros szülés egyaránt lehetséges. Ő a császárt javasolja, de ha az anyuka hüvelyi szülést szeretne, minden további nélkül vállalja.
Kérdező!
Ez inkább orvosfüggő, nem kórházfüggő. Menj el egy maszek nőgyógyászhoz, aki kórházban is dolgozik, és beszélj vele erről.
Szerintem iszonyú nehéz ebben az új rendszerben elintézni, de biztosan nem lehetetlen. Ez annyira szemétség, a nőkre kellene hagyni a döntést. De mit várjunk at orvosoktól ha anya az anyával úgy beszél mint itt ahogy páran. Nyilván egy nő aki 3x szült nem tudja, hogy a császár nem móka és kacagás. Annyira szánalmasak vagytok.
Kérdező, ha a 3. jó élmény volt én bíznék, hogy a 4. is az lesz. Hogy készültél a 3.-ra? Lehet, az most is beválna.
Erre én is kíváncsi vagyok. Jelen pillanatban azért nem lesz második baba, mert nincs az az isten, hogy én állami kórházban még egyszer megpróbáljak hüvelyi úton szülni. A babám is (kulcscsonttörés) és én is nagyon megszenvedtük a hüvelyi szülést (én lelkileg is). Erre másnap nagy vigyorogva bejön a vén f@sz főorvos, aki egy nap szenvedés után se engedte a császárt, mert ő azt nem szereti, meg a holisztikus gyógyászatban hisz: hogy látja anyuka mennyivel sokkal jobb, hogy nem "adtuk" fel és végül természetes szülés lett. Na ott küldtem el a fenébe.
Szóval ne bántsátok a kérdezőt. Nem tudjátok mi történt. A szülésnél a lelki rész is nagyon fontos és ha ő a császárral jobban biztonságban érzi magát, akkor hagyni kéne neki választási lehetőséget, mint a tőlünk nyugatabbra eső normálisabb országokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!