Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rooming-in rendszerű kórházban...

Rooming-in rendszerű kórházban megtehetem ezt?

Figyelt kérdés
Napközben pár órára, és egész éjjelre szeretném leadni a babát. Ezt egy ilyen szülészeten megtehetek, vagy nem annyira fogják értékelni?
2022. febr. 8. 12:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%
Fizethetnèl csaladi szobàèrt,ahol bent lehet a pàrod vagy kèrhetsz ambulans szülèst (ha jòl vagytok), ès akkor ottho màris ketten vagytok a babàra. De lepasszolni nem tùl jò ötlet.
2022. febr. 8. 14:27
 12/15 anonim ***** válasza:
44%
De felveszik oket. Nalunk legalabbis fiatal csecsemosok voltak,nem volt orditani hagyas órákig. Ha olyan baba volt,kertek ,h apuka hozzon cumit be,vagy benti cumit kapott,ha nem hoztak otthonrol. Es dajkaltak a babakat.
2022. febr. 8. 14:51
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
12 ez ritka mint a fehér holló.Nekem 4 gyerekem van,velem mind ott volt.Mi aludtunk.Mellettünk a csecsemő szobában a bent hagyott babák egész éjjel ordítottak.Éjszaka összesen 2 csecsemős nővér van.Nincs is rá kapacitás hogy felkapkodják őket,de amúgy sem törik magukat.A legtöbb helyen így van.
2022. febr. 8. 14:58
 14/15 anonim ***** válasza:
Hat nalunk sokan voltak,legalabb 4 nover az orzoben.
2022. febr. 8. 18:08
 15/15 anonim ***** válasza:
92%
Csecsemős vagyok. Ez nem ennyire fekete vagy fehér, hogy "mennyire értékeljük". Természetesen oda adhatod és a csecsemő szobában figyelnek rá, de rooming lényege, hogy az újszülöttet a lehető legkevesebb ideig válasszuk el az anyától, mert normális esetben, ha mindketten jól vannak a legjobb a babának ha az anyja mellett van. Persze ha anyuka rosszul van, sok vért vesztett vagy bármi panasza van szívesn segítünk vagy beadhatja. Ez esetben egyáltalán nem nézünk rossz szemmel az anyára. De sajnos nem ritka, hogy beadják és anyuka lemegy az udvarra cigizni meg hasonlók, vagy látványosan nem akar foglalkozni vele, nem azért mert rosszul van, vagy annyira kimerítő szülése volt, hogy örül ha feltud kelni. Csak "dajkának" nézi a nővéreket, mert "úgysincs semmi dolga", "ők csak babáznak egész nap". Hiába cukik, meg szeretjük a babákat elsősorban nem dadák vagyunk, hanem ápolók. Nem csak pelenkázunk meg etetünk, nincs annyi idő velük foglalkozni, ha van olyan baba akinél bármi gond van őket ellátni, megfigyelni, adminisztrálni, orvossal konzultálni stb. De isméltem, ha rosszul vagy és úgyérzed nem tudod biztonsággal fogni, ellátni a picit nyugodtan kérj segítséget! Ha kell elvisszük, figyelünk rá, gondozzuk amíg jobban leszel.
2022. febr. 8. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!