Megtehetem, hogy csak szülni megyek be a kórházba?
Magánorvoshoz járnék vizsgálatokra, terhesgondozásra, a vérvételeket is magánközpontban végeznék el, szülni viszont a lakhelyem szerinti (körzeti)kórházba mennék szülni.Kivitelezhető?
Természetesen vinnék minden leletet.
Én úgy jártam terhesgondozásra, hogy a dokim közben fizetés nélküli szabadságon volt, csak magánban rendelt, illetve a saját betegeit látta el a kórházban (műtött, szüléseket vezetett le).
Kórházban a terhesgondozás alatt egyszer voltam, a cukorterhelést ott végezték. Minden más vizsgálatot magánrendelőben, a laborokat pedig a védőnő intézte helyben.
Én nem mertem volna másnál szülni, mint akihez terhesgondozásra jártam, hiszen ő ismerte az állapotom, az előzményeket. (A végén problémás volt a terhességem, nagyon sokat számított, hogy a dokim figyelemmel kísérte a terhesség alakulását, mert ennek függvényében döntött körültekintően.)
Ahol szülnék mindössze 5 percre van a lakhelyemtől. Viszont megnéztem a kórházban dolgozó orvosok magánrendelőit, és nagyon messze lennének.
( Körül-belül 1-1,5 óra tömegközlekedéssel) Ezért gondoltam, hogy terhesgondozásra magánorvoshoz járnék, vizsgálatokra kérnék beutalót a kórházba. (vérvétel, stb.)
Szülni pedig a kórházba mennék.
Még gondolkozok rajta, lehet nagyobb biztonságot nyújtana, ha egy olyan személy lenne mellettem, aki ismer.
( Akinél voltam nőgyógyászati vizsgálaton, és akihez mennék terhesgondozásra, Ő egy Budapesthez közeli "vidéki" városban szül. Kistarcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!