Ha a nyákdugó színtelen vagy inkább fehéres, hogyan különbötethető meg a szex után kifolyó spermától?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 20:26
11/17 anonim válasza:
Lehetetlen. Megis mitol valna folyossa?
12/17 anonim válasza:
Lehetetlen :D Szülésznő vagy esetleg nőgyógyász vagy?
13/17 anonim válasza:
Csak 2 félévet tanultam szülésznőnek,azalatt pedig nem jutottunk el sajnos specifikusan szülészethez,hanem alapokat tanultunk mentőtisztekkel,ápolókkal,védőnökkel. :)
15/17 anonim válasza:
Tehát nem,nem vagyok egyik sem. De választ továbbra sem kaptam,hogy mitől válna folyóssá.
16/17 anonim válasza:
Mivel jómagam sem vagyok se orvos se szülésznő nem tudom a választ arra, hogy mitől van ez. Azt tudom, hogy az első szülésemnél így volt és a szülésznő mondta, hogy ez a nyákdugó és lehet ilyen is, az orvos pedig megerősítette
17/17 anonim válasza:
De hogy lásd, ez nem az én agyam szüleménye, rákerestem és rögtön az első találatban volt szó erről is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!