Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Megőrültem szülés után, vagy...

Megőrültem szülés után, vagy mi történt velem?

Figyelt kérdés

3 hete szültem, nagyon nehéz, hosszú szülésem volt, közel 30 órát vajúdtam, majd kitolásnál szanaszét szakadtam.

17.30ra lett meg a baba, közvetlen utána nem éreztem semmit, csak olyan nagyon "numb" voltam, és halál nyugodt, kissé furán éreztem magam, furcsa volt hallani amikor felsírt a baba, de ezt betudtam az oxitocinnak (fogalmam sincs, hogy okoz e ilyet, nem is kérdeztem rá)

Fél nyolc után áttoltak a gyermekágyas osztályra, na ott valami brutál lelkiállapotba kerültem. A pár nappal azelőtti események nagyon távolinak tűntek, vagy mintha nem is velem történtek volna. Nagyon szomorú volt az az éjszaka. Totál máshogy éreztem magam mint szülés előtt, úgy, mint ahogy még soha. Szószerint mindenen elsírtam magam, azon is, ahogy a szobatársam felvette a babáját. Végig sírtam a bent lét alatt.

Mostmár valamivel jobb, kezdek visszarázódni, de még mindig vannak néha különös érzéseim.

Ez depresszió lenne? Közvetlenül szülés után már előjöhet?

Várt, tervezett a babám.

2022. febr. 1. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
96%
Hormonok, baby blues jelenség
2022. febr. 1. 19:32
 2/4 anonim ***** válasza:
84%

Hormon. Nyugi rendeződik majd☺️

Sok boldogságot es egészséget nektek 😍

2022. febr. 1. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
92%
A hormonok miatt van. Nekem csak hónapok múlva lett jobb. És igen, van aki tényleg megkattan, de azért az ritka, javulni fog majd, ne aggódj.
2022. febr. 1. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Én nem csak szomorúságtól bőgtem szülés utáni időkben, de mindentől. Aludni se tudtam 4 napig közvetlen szülés után, mert akkor nem látom a babám, és ő olyan tökéletes, és imádom a férjem is, meg komolyan, akármikor tudtam bőgni, ilyen full idióta indokkal. De elmúlt:)
2022. febr. 6. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!