Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha pontosan tudom az ovulációm...

Ha pontosan tudom az ovulációm napját,(12. napon) de a doki 16. napra tette, akkor valószínű előbb is fogok szülni mint a kiírt dátum?

Figyelt kérdés

2022. jan. 25. 11:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Hogyan követted az ovulációd?
2022. jan. 25. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Ezt igy nehez megmondani. Van aki 2-3hettel a kiirt datum elott szul, van aki túlhordja 1-2 hettel, és nem azért, mert annyival elobb vagy kesobb fogant a baba.
2022. jan. 25. 12:29
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyszerűen csak éreztem mert aznap delutan fél órán keresztül szúrt a bal oldalam(petefészeknél)

Majd másnap pont dokihoz mentem és ott volt az összeesett tüsző

Egyébként ovu előtti napon voltunk együtt a párommal és ebből fogant a kislányunk, most tartok a 34. héten

2022. jan. 25. 12:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de az "éreztem"... Hát az elég gyenge dolog ahhoz, hogy kijelentsd: "pontosan tudom az ovulációm napját"

A másik meg, hogy általában nem az ovuláció, hanem a fogamzás idejét szokta a doki kalkulálni az első trimeszteri UH-ok alapján...

2022. jan. 25. 12:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Jaj hát 4 napról beszélünk...ez nem úgy működik hogy 40+0 ra szülnél de emiatt most máshogy fogsz... Azért az ritka hogy valaki kerek 40 hetesen szül.. Egyébként a 4esnek igaza van
2022. jan. 25. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!