Régóta 3-as fokban érett méhlepénnyel nem ultrahangoznak a kórházban a kiírt dátum előtti időszakban?
Figyelt kérdés
37. hét óta teljesen érett a méhlepényem (magán dokihoz jártam akinél nem lehet szülni sajnos) A 38. heten voltam először a kórházban a kötelező NST-n, ott minden rendben. A 39. és a 40. héten is lesz NST. Nem tudom milyen esetben ultrahangoznak, mert ha azzal megyek be, hogy nem mozog a baba akkor gondolom nyilván igen, de szerintem az màr kicsit késő. Egyelőre a magzatmozgást figyelem, de kicsit aggasztó, hogy nincs màs eszköz a kezemben, h tudjam tovabbra is kap elég oxigént.2021. aug. 26. 15:24
1/4 anonim válasza:
Nst-n minden látszik aminek kell, az uh ebben a tekintetben nem tud semmivel többet
3/4 anonim válasza:
Az NSTn ott a szívverése..annál jobb jelzés nincs, hogy jól van a baba
4/4 anonim válasza:
CTG,nST, Non stresz teszt nst mérvado
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!