Szülés óta úgy érzem mindenem fáj. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
A hátam, mellkasom (sokszor azt hiszem hogy a szivem), és főleg a vállam, könyökem, térd, forgók, csukló. Mitől lehet?2010. szept. 7. 15:31
11/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy reuma? Szerintem ki kellene vizsgáltatni, nehogy valahol máshol legyen egy gyulladás, ami ráment az izületeidre. A hátfájást önmagában a szoptatás-babaemelgetés okozhatja, erre jó megoldás a gerinc- és nyaktorna is. Nekem is fáj a hátam, és a csuklóm is, utóbbi nyilván a 4,3 kilós babám emelgetésétől.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. szept. 8. 14:46
13/14 anonim válasza:
Sikerült valakinek megtalálni a megoldást? :) Multivitamin, vagy mi segített? :) Régiek a hozzászólások, de remélem valakinek van azóta pozitív tapasztalata. Köszi!
14/14 A kérdező kommentje:
Idővel elmúlt magától! Türelem. :)
2016. júl. 2. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!