Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés óta úgy érzem mindenem...

Szülés óta úgy érzem mindenem fáj. Tapasztalat?

Figyelt kérdés
A hátam, mellkasom (sokszor azt hiszem hogy a szivem), és főleg a vállam, könyökem, térd, forgók, csukló. Mitől lehet?
2010. szept. 7. 15:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Ja, 2 hónapja szültem. És esőkor rosszabb. Izületek?
2010. szept. 7. 15:32
 2/14 anonim ***** válasza:

4 hós volt a lányom amikor a bal lábam achilles innél triplájára dagadt és baromira fájt. a férjem elvitt dokihoz azt mondták felvesznek előjegyzésbe fél év.. bekopogtam egy rendelőbe elmondtam mit mondtak és "kisirtam" egy vizsgálatot.

izület volt kaptam rá kámforos kenőcsöt és fáslizni kellett két hétig.

máshol nem fájt azóta se. nem volt rá magyarázat.

2010. szept. 7. 15:36
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi! Valaki valami ötlet? Megvagyok ijedve. A hátom gondolom attól hogy a kicsit sokat tartogatom, de a többi?
2010. szept. 7. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:
Nekem akkor fájt iszonyúan a hátam amikor elkezdtem szoptatni. Amikor feszült a mellem, hátul középen égető fájdalom volt a hátamban is.
2010. szept. 7. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem is borzasztóan fájt a hátam, de olyan volt mintha tüdő gyulladásom lenne!

A védőnőm azt mondta, hogy ez a fáradtság jele és ha egyszer végre pihentebb leszek múlni fog! Nálam igaza lett!!!

2010. szept. 7. 17:01
 6/14 anonim ***** válasza:
Szia. Nekem a létező összes porcikám és izületem fájt. voltam gericmasszázson kb 10szer, az helyretette a vállam, nyakam, hátam és a fejem (ami szintén 2 hónapig fájt minden nap). A lábam is sokkal jobb, de az izületek néha még mindig fájnak. Én akkor döntöttem úgy, hogy elmegyek, amikor már felkelni nem bírtam az ágyról. Valószínűleg a sok tartogatás, helytelen testtartás. 4 hónapja szültem.
2010. szept. 7. 17:15
 7/14 A kérdező kommentje:
A hátfájás nekem is pont olyan és szintén a szopis póztól kezdett fájni. És nektek ez előre a mellkasotokba nem szokott kisugározni? Néha mintha a légcsövem is fájna pedig nem vagyok megfázva, és mintha a szivemet szurkálnák.
2010. szept. 7. 17:18
 8/14 A kérdező kommentje:

Utolsó, kicsit megnyugtattál. Én már minden rosszra gondoltam, talán nekem is masszázs kellene.

Köszönöm a válaszokat!

2010. szept. 7. 17:19
 9/14 anonim ***** válasza:
nekem a csuklóm fájt olyan szinten,hogy azt hittem,megzavarodok.alig bírtam fogni.annyit mondott a kézsebész,hogy kismamabetegség.most már 9 hónapos a kisfiam,már nem fáj.
2010. szept. 7. 19:55
 10/14 anonim ***** válasza:
Szia, de igen, fáj a mellkasom és a bordáim és mintha a gyomrom nem lenne a helyén. Elmegyek gomortükrözésre, de valószínűleg nekem gyomoridegem van, azért rengeteg a savam. Néha szúrkál a fejem.Nálam tutira idegi alapon is jönnek a dolgok, hullának érzem magam minden estére.
2010. szept. 7. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!