Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés előjele lehet a kéz és...

Szülés előjele lehet a kéz és lábdagadás?

Figyelt kérdés

Kicsit be van dagadva a lábam egyáltalán nem vészes,de a kezem az eléggé feszül és dagadt.

a 38.hétben vagyunk.

2010. szept. 7. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Gondolom tudod, hogy ez a terhesség természetes velejárója, van akinek a 9 hónap alatt végig dagadnak a végtagjai, van, akinek egyáltalán, vannak időszakos puffadások is. Én nem hallottam arról, hogy a dagadás a szülés közeledését jelentené. Viszont ha a 38. hétben vagy, akkor már tényleg nincs sok hátra. :)

Gyors, könnyű szülést és egészséges, gyönyörű kisbabát kívánok!!!

2010. szept. 7. 13:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Én sem hallottam ezekről a tünetekről még, csak most az ember valahogy előbb észrevesz magán mindent.

De gondoltam felteszem a kérdést hátha volt valaki így, és elkezdhetek bizakodni, hogy mindjárt itt az idő.

2010. szept. 7. 14:28
 3/4 anonim ***** válasza:

szia.

nem lehet hogy vizesedés van a háttérben? nekem toxémiám volt és ironom sem kell hogy tiszta dagadt volt kezem lábam, arcom....32 hétre szültem emiatt.

2010. szept. 8. 11:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Neked is köszönöm a válaszodat.

Ma nézték a vizeletemet nincs benne fehérje,a vérnyomásomat mindig mérem és az is jó.

Gondolom akkor nem lehetek toxémiás.

2010. szept. 8. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!