Szülés előjele lehet a kéz és lábdagadás?
Kicsit be van dagadva a lábam egyáltalán nem vészes,de a kezem az eléggé feszül és dagadt.
a 38.hétben vagyunk.
Gondolom tudod, hogy ez a terhesség természetes velejárója, van akinek a 9 hónap alatt végig dagadnak a végtagjai, van, akinek egyáltalán, vannak időszakos puffadások is. Én nem hallottam arról, hogy a dagadás a szülés közeledését jelentené. Viszont ha a 38. hétben vagy, akkor már tényleg nincs sok hátra. :)
Gyors, könnyű szülést és egészséges, gyönyörű kisbabát kívánok!!!
Köszönöm szépen.
Én sem hallottam ezekről a tünetekről még, csak most az ember valahogy előbb észrevesz magán mindent.
De gondoltam felteszem a kérdést hátha volt valaki így, és elkezdhetek bizakodni, hogy mindjárt itt az idő.
szia.
nem lehet hogy vizesedés van a háttérben? nekem toxémiám volt és ironom sem kell hogy tiszta dagadt volt kezem lábam, arcom....32 hétre szültem emiatt.
Neked is köszönöm a válaszodat.
Ma nézték a vizeletemet nincs benne fehérje,a vérnyomásomat mindig mérem és az is jó.
Gondolom akkor nem lehetek toxémiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!