4 hónapja szültem császárral, és nem rég rózsaszines pirosas folyásom volt. Vajon mi ez?
Figyelt kérdés
A szülés óta nem volt menstruációm, még szoptatok.Egy hete történt, 2 napig rózsaszines pirosas folyásom volt.Lehetett ez peteérés előjele? Mert 1-2 napra rá együtt voltunk a férjemmel és nem védekeztünk. Ugye nincs esély rá, hogy teherbe essek?2008. dec. 13. 21:06
1/3 anonim válasza:
én is 4 hónapja szültem, kb. 2 hete jött meg először. Rendesen erős vérzéssel. szoptatok én is. Nekem ugyan írt fel a dokim fog.gátlót (cerazette) de nem szedem mert halottam hogy vérezgetést okoz ez is. Másként oldjuk meg, de elméletileg lehet terhesség szoptatás alatt is bár kicsi az esély. Hogy nálad peteérés elő jele lett volna e akkor rövidesen jön a mensi, szerintem inkább az együttlét okozhatta. szia.
2/3 anonim válasza:
szia, de van rá esély h terhes legyél, nekem is dokim fog gátlót írt fel, cerazette nekem jó volt, meg védekeztünk addig is....jobb ha védekeztek sztem ha ne szeretnétek tesót hamar....
3/3 anonim válasza:
Már boccs de azért elég felelötlenség nem védekezni,mert bármikor lehet peteérés(ezt nekem a dokim mondta)tehát vigyázni kell.Szóval elég nagy baj lenne 4 hónap után terhesnek lenni.Föleg CSÁSZÁR után.Szétrepedhet a seb....
Ez nem vicc,hanem elég komoly dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!