Első szülésnél nektek hány óra volt a vajúdás?
A kórház kb 45p, az úton kezdődtek a fájások - 5 percesek. Ekkor már kb 5,5 órája szivárgott a magzatvíz.
Nemhogy a páromnak, de magamnak sem csomagoltam semmit a szülőszobára, csak bevágtam egy ásványvizet a táskámba. A párom amúgy csak akkor érkezett, mikor én már vagy 1,5 órája a kórházban voltam, mert pont akkor volt az anyukájánál és még nem volt autónk (messze lakik). A vajjúdás, hát, a fene se' tudja, 10:15kor született meg a lányunk, de talán 8 körül kezdődtek csak jobban a fájások.
A másodikat indították, 7 körül köthették be az oxitocint, 10:27kor született meg, de itt sem egyből jöttek a fájások
Az első 10-12 órában fel sem merült bennem, hogy ezek fájások, így én azt nem számolom. Mikor kezdett gyanús lenni, hogy ez már a szülés lehet, 6 perces fájásoknál bementünk, 5 perce lakunk a kórháztól. 7 órával később szültem.
A férjemnek pár müzliszeletet tettünk be, de őt hazaküldték, miután megvizsgáltak, csak akkor jött vissza, mikor a szülőszobára kerültem, bő másfél órát volt ott.
8 óra
Az elején nem fájt, viszont az utolsó másfélóra brutális volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!