Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Újdonsült apuka bent lehet a...

Újdonsült apuka bent lehet a szülésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Ugyancsak júniusban fog születni a bébi, kérdésem hogy apuka is bent lehet a járvány helyzetre való tekintettel?

2021. nov. 26. 22:12
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Nem ertem a lepontozast... Joga van a szulo nonek egy kiserot valasztania a szulesre. Vannak korhazak,ahol ezt megprobaljak kijatszani,de torvenyileg igenis bent lehet! Esetleg ha covid pozitiv apa,akkor nem lehet bent,illetve csaszarnal. Marciusban,mig nem mondtak ki,hogy bent lehet egy kisero,valoban voltak helyek,ahova nem mehetett be.
2021. nov. 27. 05:58
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Kecskeméti vagyok, még a kórház honlapján is fent van, hogy a szülő nőnek joga van egy nagykorú kísérőhöz.

Amit most biztosítani kell a kórházaknak, az az hogy kiskorú mellett egy nagykorú kísérő, a szülő nő mellett is lehet, és a betegeknek joga van egyházi személyt hívni. Ez betegjog, és a kórházak honlapján is fent van. Ettől próbálnak meg eltérni a kórházak, holott a törvény kimondja, hogy a szülő nő mellett a vajúdás ÉS szülés alatt végig bent lehet egy nagykorú kísérő. Rengeteg helyen az orvos azt mondja, hogy csak a kitolás alatt lehet bent az apuka, pedig ez nem igaz.

Jobb a kórház honlapjáról tájékozódni, ott minden tisztán le van írva. És most a doki nem azt fogja nézi, hogy neked mihez van jogod, hanem hogy neki mi az egyszerűbb.

Viszont látogatás tényleg nincs.

2021. nov. 27. 06:53
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
#5os vagyok és szintén Kecskeméti. Nem azért nem engedik, mert nem akarják, hanem mert felkoltozott a 9.re a szülészet és fizikailag nem lehet. Nem fér el bent egy +fő. Hiába írjak a honlapon, tavaly is így volt, idén is így van
2021. nov. 27. 07:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért június még odébb van, addig elég sok minden változhat, viszont jelenleg (legalábbis ahol én lakok) amikor bementek a kórházba csinálnak gyorstesztet. Értelemszerűen ha negatív akkor az apuka is bent lehet a szülésnél.
2021. nov. 27. 12:37
 15/17 anonim ***** válasza:
0%
Kórház,orvos és covid járvány függő. messze szülésed, addig bármi lehet,
2021. nov. 27. 16:51
 16/17 anonim ***** válasza:
55%
Egy hete szültem, bent lehetett a férjem. Csak akkor nem lehet, ha valamelyikőtök covidos. Bár a férjemnek nem csináltak tesztet (kérdezték hogy oltva van-e, de nem kérték a kártyáját). Anyukának minden esetben csinálnak tesztet.
2021. nov. 28. 10:19
 17/17 anonim válasza:
100%
Igen! A unoka húgomnak most született meg a lányuk és az apuka egész végig bent volt vele. Csak oltási kellett neki.
2021. nov. 30. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!