33hetes kismama vagyok, lassan eljön a nagy nap 6éve várunk erre 4vesztéssel a hátunk mögött! Egyszerűen félek de borzasztó izgatott vagyok ❤️ egy problémám van amit a férjem rám bízott, hogy szeretném-e, h bent legyen velem és egyszerűen nemtudom mi lenne a jó, egyszer így máskor úgy érzem 😔
Nálunk egyértelmű volt ,hogy bejön, részint neki is ugyanannyi köze van hozzá, mint nekem, részint nekem szükségem volt valakire, akibe belekapaszkodhattam, aki mondott pár vigasztaló szót, ha én nagyon elveszettnek éreztem magam.
2021. nov. 2. 14:23
2/18 anonim válasza:
Ebben mi nem fogunk tudni segíteni, ezt neked kell eldöntened. Mi az ami miatt nem szeretnéd, mitől félsz? Mi az ami miatt szeretnéd?
Én egyébként azt szoktam mondani ha egy cseppnyi kétsége is van bármelyik félnek hogy nem szeretne bent lenni/nem szeretné hogy bent legyen az apuka akkor inkább ne menjen.
Nem lesz ő attol semmivel sem rosszabb apuka hogy kint izgul.
Ha attól tartasz h olyat lát amit nem szeretnél, akkor pedig azt mondom legyen veled a vajúdás alatt, és a Kitolásnál menjen ki és csak miután megszületett a baba akkor hívják vissza az aranyórára. Ha így döntötök jelezzétek az orvosnak h szóljon mikor menjen ki apuka.
Könnyű szülést ☺️
2021. nov. 2. 14:26
3/18 anonim válasza:
Nálam ez 1000%ig ki van/volt zárva.
Azt meg mi nem tudjuk te hogy akarod
2021. nov. 2. 14:26
4/18 anonim válasza:
Kétszer szültem, mindkétszer bent volt a férjem. Nekem hatalmas segítség volt lelkileg, hogy ott volt és nagy biztonságérzetet adott.
2021. nov. 2. 14:29
5/18 anonim válasza:
Mi az elején azt beszéltük, hogy bejön. Aztán ő sem akarta, meg rájöttem, hogy én sem. Végül kitaláltam, hogy abban a több órában amíg csak fájások vannak, maradjon bent velem, aztán a "véres jeleneteknél" menjen ki.
Végül 2 fájás közt kérdezte bent maradjon-e mégis és igent mondtam. Nekem jobb volt, hogy ott volt mellettem, de ezt ti érzitek :)
2021. nov. 2. 14:44
6/18 anonim válasza:
Ezt neked kell tudni, én semmiképpen nem akartam egyedül lenni!
2021. nov. 2. 15:01
7/18 anonim válasza:
Egyáltalán bemehet most? A vírus miatt.
2021. nov. 2. 15:12
8/18 anonim válasza:
Szerintem ezt döntse el ő, egyik irányba sem szabad erőltetni. Abszolút egyénfüggő. Van, aki inkább egyedül szeret szenvedni és frusztrálja, hogy ott áll a férfi tehetetlenül. Ugyanígy a férfinak is lehet rossz élmény - igen, nem csak a csöpögős, rózsaszín élmények vannak. Vannak férfiak, akik rosszul élik meg, hogy ott állnak és nem tudnak segíteni. Más férfiak meg abszolút élményként és pozitívan élik meg. Tudok példát erre is, arra is.
2021. nov. 2. 15:39
9/18 anonim válasza:
7es be, alig fél órája szült a, főnököm felesége és főnök végig bent volt, egy fő lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!