Könnyebb ha apuka is bent van a szülésnél?
Nekünk is lassan itt a szülés ideje (35 hetes vagyok). Korábban, bevallom, nem akartam hogy a férjem ott legyen, féltem milyen lesz majd neki ilyen kiszolgáltatva látni engem, kiábrándul-e majd, stb.
Ami nagyon segített, hogy egyrészt átbeszéltük korábban a félelmeim, másrészt szülésfelkészítőn rájöttem hogy simán lehet úgy ülnie, részt vennie, hogy nem lát rá premier plánban a dolgokra. Ezt ki is hangsúlyozzák az én kórházamban például, hogy nem erőltetik hogy mit lásson, csak ami mindkét félnek elfogadható.
Erről is beszéltünk már többször, hogy rábízom, hogyha szeretné látni, amikor a feje kibújik, ha szeretné elvágni a zsinórt, én örülnék neki, hogy ott lehet, és részese lehet.
Na meg, jó tudni hogy ott lesz velem, és ami nekem mostanában különösen megnyugtató gondolat, hogyha császározni kéne, akkor neki adják oda bőrkontaktra egy időre.
De tényleg nagyon fontos, hogy átbeszélés után te dönts erről. A szülés nagy része "agymunka", ezt sokan kiemelik - ha félsz valamitől, be vagy feszülve, sokszor nehezíti a dolgokat. Lehet feszültségforrás az is hogy ott van, vagy hogy nincs ott - ezt már igazán csak te érzed.
17
Ismerősnél volt, hogy mindkettő szerint bent kell lennie mert az úgy jó.
Ennek 7 éve.
Szülés után 2 évig semmi nem volt. Utána a következő 8 hónap múlvA. Ezt a 2 szexet sikerült összehozniuk 7 év alatt.
Az apát ennyire hangolra le amit ott látott. De együtt vannak.
Ezt a nőtöl tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!