Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Könnyebb ha apuka is bent van...

Könnyebb ha apuka is bent van a szülésnél?

Figyelt kérdés
33hetes kismama vagyok, lassan eljön a nagy nap 6éve várunk erre 4vesztéssel a hátunk mögött! Egyszerűen félek de borzasztó izgatott vagyok ❤️ egy problémám van amit a férjem rám bízott, hogy szeretném-e, h bent legyen velem és egyszerűen nemtudom mi lenne a jó, egyszer így máskor úgy érzem 😔
2021. nov. 2. 14:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%
Egyértelmű volt, hogy bent lesz, mert szeretett volna. Nyilván, ha nem, akkor nem erőltettem volna. Nem bántam meg, nagyon jó volt a támogatás vajúdás alatt, mert elég hosszú volt. Szülés közben is bíztatott. Másodiknál is úgy volt, hogy bent lesz, de olyan gyorsan megszületett, hogy már nem ért be. Jó lett volna pedig, de mivel gyorsan meg lett, így gyakorlatilag nem is hiányzott.
2021. nov. 2. 16:24
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat 😊❤️természetesen tudom, hogy nekem - nekünk kell eldönteni, de jó olvasni véleményeket!Meg érdeklődöm, hogy a vajúdásnál bent-e lehet a kitolásnál kimegy de még az aranyórára visszaengedik, de félek így a virus miatt nem engedik ki be járálni amit megis értenék!
2021. nov. 2. 16:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ezen ne pörögjetek előre. Ha beindul a buli, úgyis sodródni fogtok az eseményekkel. Hagyjátok nyitva a kérdést, legyen felszerelésetek mind a két lehetőségre. Aztán ha ott lesztek az adott helyzetben, akkor úgyis eldől.
2021. nov. 2. 20:13
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk is lassan itt a szülés ideje (35 hetes vagyok). Korábban, bevallom, nem akartam hogy a férjem ott legyen, féltem milyen lesz majd neki ilyen kiszolgáltatva látni engem, kiábrándul-e majd, stb.

Ami nagyon segített, hogy egyrészt átbeszéltük korábban a félelmeim, másrészt szülésfelkészítőn rájöttem hogy simán lehet úgy ülnie, részt vennie, hogy nem lát rá premier plánban a dolgokra. Ezt ki is hangsúlyozzák az én kórházamban például, hogy nem erőltetik hogy mit lásson, csak ami mindkét félnek elfogadható.

Erről is beszéltünk már többször, hogy rábízom, hogyha szeretné látni, amikor a feje kibújik, ha szeretné elvágni a zsinórt, én örülnék neki, hogy ott lehet, és részese lehet.

Na meg, jó tudni hogy ott lesz velem, és ami nekem mostanában különösen megnyugtató gondolat, hogyha császározni kéne, akkor neki adják oda bőrkontaktra egy időre.

De tényleg nagyon fontos, hogy átbeszélés után te dönts erről. A szülés nagy része "agymunka", ezt sokan kiemelik - ha félsz valamitől, be vagy feszülve, sokszor nehezíti a dolgokat. Lehet feszültségforrás az is hogy ott van, vagy hogy nincs ott - ezt már igazán csak te érzed.

2021. nov. 2. 20:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Én szültem a férjemmel és nélküle is. Gyakorlatilag a felére csökkent a fájdalom amikor vele szültem.
2021. nov. 2. 22:38
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindegy kivel szülsz. baba apjával szülsz,sok erőt,sok energiát ad,eltereli gondolatodat fájásokrol,fájdalmakrol mindenről
2021. nov. 4. 12:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, hogy írtatok!Bent lessz apuka, sokat töprengtem és rájöttem igazából attól félek kiábrándul belőlem és ha olyat lát többé nemleszek számára vonzó, de átbeszéltük a dolgokat és megnyíltam a férjem előtt és most már tudjuk egymás félelmeit és rájöttünk szükségünk van egymásra ❤️
2021. nov. 5. 08:13
 18/18 anonim ***** válasza:

17

Ismerősnél volt, hogy mindkettő szerint bent kell lennie mert az úgy jó.

Ennek 7 éve.

Szülés után 2 évig semmi nem volt. Utána a következő 8 hónap múlvA. Ezt a 2 szexet sikerült összehozniuk 7 év alatt.

Az apát ennyire hangolra le amit ott látott. De együtt vannak.

Ezt a nőtöl tudom.

2021. nov. 5. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!