Aki mostanában szült, adott valami "apróságot" a kórház dolgozóinak, orvosnak v szülésznőnek?
Valószínűleg holnap-holnapután már mehetek haza, és hát az új törvény miatt nem tudom mit szabad, mit nem.
Esetleg valami kisebb ajándékcsomagot (kávé, gyümölcs, csoki) szabad adni ilyenkor vagy engedjem el a dolgot?
Csak azért kérdezem, mert nagyon meg vagyok elégedve a kórházzal, és így fura hazamenni, hogy nem hálálom meg semmivel..
Egy tea kávé csoki,stb csomagot adtunk a dolgozóknak
Semmi díszvsomag, csak egy papírtáskában
2. Vagyok
Nem egészségügyben dolgozom, de emberekkel, ügyfelekkel...nekem is végtelenül jólesik, ha kapok valami apróságot, vagy kollektíve kaptunj.
Nem várom el, és nem is kivételezek emiatt senkivel
De
És itt a de, 4 éve vagyok itthon, és azokra, akiktől kaptam valamit, akár csak plusz pár jó szót is, amit nem is kellett volna, de vették a fáradtságot és megtették.., nah rájuk emlékszem (meg az extra problémásokra, csak más szájízzel)
Nem lefizetni akarja az ember őket, de ismerjük a körülményeket, szerintem ha az ember elégedett, egy kedves gesztus szép,dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!