Akkor szültél, amikor akartál? Olyan babád lett, amilyet szerettél volna? Magyarázat lent.
Hát, én nekem fixa ideálom volt hogy a kiirt előtt két héttel szülök....aztán nem jött össze, hiába is imádkoztam. a kiirt előt 8 héttel császároztak. 32 hetes voltam. (1980g volt a pici)
egyébként napközben akartam szülni, délelőtt, erre délután lett a császár. szerencse a szerencsétlenségben hogy sos volt, ha tudom pl. hogy mikorra programozzák be, addigra tuti lerágom a körmeimet. igy nem volt időm agyalni.
jó egészséget nektek
Én nem eldöntöttem, csak megéreztem...
November 29re voltam kiírva. Mindenkinek mondtam, hogy tuti a mikulás hozza majd. Így is lett. Igaz be kellett indítani, de pont mikulás napjára esett:)
Igen, olyan babám lett, amilyet szerettem volna:) gyönyörű eleven kis lurkó:) most 9 hónapos.
A nagyobbik 2 nappal előbb jött, mint ahogy megéreztem... Ő is ugyanolyan gyönyörű, most már igazi rosszaság:)
Nekem semmi nem jött be.:) Kikerülöm a kórházat, majd csak szülni megyek--> 37. héten befektettek.
2 hét bentlét alatt könyörögtem neki, h jöjjön, amíg helyben vagyunk--> nem jött
hazaengedtek, de másnap páromnak el kellett utaznia, amit nem tudott lemondani, kértem, h csak azt várja meg amíg hazaér--> hajnalban még indulás előtt elfolyt a magzatvíz
3. napon, h ne sárguljon be, h haza tudjunk menni, mindneki vár ránk-->besárgult, így csak a 4. napon jöhettünk haza
szép baba legyél-->nem szép, hanem gyönyörű lett. Nagyon formás.
Mendezeket összevetve imádom, bár már a hasamba is makacs volt és önfejű, de nagyon tud szeretetet adni:) Igazi rossz csont lesz:)
Hát volt nekem is ideálom, mikor szeretnék sülni, de egyik babámnál sem vállt be. Talán csak annyi, hogy ne délidőben keljen, mert akkor a doki ebédel. És én mindenképpen szerettem volna 38. héten szülni, de nem jött be. Első fiamat, 8 nap túlhordással szültem, második kisfiam kiírt napra pontosan érkezett. Első babám egy angyal volt. Pedig felkészültem a legrosszabbra. (sírós, hasfájós, éjjel nem alvós babának képzeltem míg a pocakomban volt) Erre a szöges ellentettjét kaptam! Egy angyal volt végig. Sosem sírt (most sem sírós), türelmes volt végig, fürdeni is szeretett. 6 hetes korában már átaludta az éjszakákat meg hasonló. A fogzását észre sem vettük, csak az ömlő nyálából. Volt mikor elkaptam egyszer és belenéztem a szájába és teljesen elszörnyülködtem (mert addig én csak 4 fogáról tudtam) hogy te jó ég gyerek, neked kész fogsorod van már! Iszonyatos szerencsém volt vele. Felkészültem a második terhességem alatt, hogy kétszer ekkora mákom nem lehet. Kizárt, hogy még egy ilyen jó babám legyen, biztos az első csak a marketing fogás volt, amolyan kampány...De be kell lássam, tévedtem megint. Ismét egy angyalkám van, aki sír, még nagyobb türelme van, mint a bátyjának. Hasfájásnak nevezett valamin 1 hét alatt átestünk. A nyála ezerrel ömlik neki is, de még eddig nincsenek fogak. Éjszakákat átalussza, igaz nem 6 hetes kora óta, hanem 8.... Szóval nekem amit elképzeltem az nem vállt be. Szerencsés vagyok, hogy ilyen remek fiaim vannak.
Egy 25 hónapos, és egy 3 hónapos fiúk anyukája
az én lányom születési dátuma 09-06-09 :-)
Egyébként én is megbeszéltem a lányommal sokmindent, azok a dolgok szó szerint úgy is történtek, ahogy pocakos korban "egyeztettük". A szülés időpontját nem kötöttem ki, annyit mondtam 36 hét után jöhet, 40+1-re érkezett. Mondtam, hogy 3,5 kg felé ne menjen, mert meg is kéne anyának szülni, 3750 grammal jött. Na majd a suliban kijavítjuk a matekot :-)
Anno mondtam, hogy legyen erős akarata és céltudatos legyen, hát megkaptam, 13 hónapos korától megvan neki mindkettő, még a védőnőnk is megállapította, hogy igen hamar jött nálunk a "dackorszak".
Na de én kértem, megadatott :-)
Most 15 hónapos, egy tündér, a többi kívánságom teljesülése majd úgy 20-30 év múlva derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!