Kinek mi volt a szülés előtti jel, hogy lassan napok vagy hetek mulva baba lesz?
Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 22:37
3/14 anonim válasza:
a mensim se jott meg egy jo ideig
5/14 A kérdező kommentje:
Wow. IQ betyár betévedt ide.
Normális válaszokat várok…
2021. nov. 25. 23:09
6/14 anonim válasza:
Nem tudtam aludni, délután kb 6 körül éreztem, hogy lehet, hogy jönni fog. Más nap reggel 6-kor el is indult. Be jött a megérzés. De ez csak egy nappal előtte volt.
7/14 anonim válasza:
Semmi. Terhestünetem sem volt, ovut sem érzem, pms is elkerül, a szüléseket sem éreztem előre.
8/14 anonim válasza:
Mi nem normális azon a válaszon, hogy nem volt semmi előjele?
Tényleg nem volt, a szülés napjának éjjelén görcsre ébredtem, nemsokkal később elfolyt a magzatvíz, aznap estére meg meglett a baba.
Nem mindenkinek vannak hetekkel előtte tünetei..
9/14 anonim válasza:
Semmi előjel nem volt. 39+3 napon éjszaka elfolyt a magzatvíz. Előtte való héten a kertet rendezgettem, pakolásztam, lefőztem egy jó nagy adag kaját magamnak a fagyasztóba úgyhogy jobban éreztem magam mint bármikor.
10/14 A kérdező kommentje:
En az elso 3 értelmetlen válaszra gondoltam.
Elfogadom es tudom hogy nem mindenkinek van “előjele” hogy szülni fog.
Igazabol ez a masodik baba. Elsőnél nem igazan emlékszem semmire azon kivul hogy nagyon fajt a derekam, es azt ereztem hogy barmikor mehetunk szulni.
37.h+4 napra szuletett meg a fiam.
Most december elejére számítok.
2021. nov. 26. 07:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!