Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ezek már lehetnek szülés...

Ezek már lehetnek szülés előtti jelek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja mikor mozig a baba szúr az alhasam, illetve a hüvelyemben ilyen szúrkáló érzésem van. Ma nagyon furán érzem magam. Rosszul vagyok, álmos vagyok (pedig kimondottan jót aludtam az éjjel), és fájdogál a hátam is. Ez szerintetek lehetnek már ilyen figyelmeztetők?
2021. aug. 9. 23:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy? Lehet az is, de ahogy közeledik sok mindenkinek már sehogy sem jó/kényelmes, nem véletlenül vannak, akik sokáig mindent megtesznek csak induljon már be, mert nem lehet bírni tovább… ez a dög meleg meg, amivel a két naponta érkező frontok se kezdenek semmit se…
2021. aug. 10. 01:32
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Ezek még nem azok. Éjfélkor én is álmos vagyok, pedig nem is vagyok terhes.
2021. aug. 10. 04:24
 3/6 A kérdező kommentje:
1-es: holnapra vagyok kiírva, mi németbe lakunk, itt szerencsére nincs front, kb egy honapja csak esik 😂 az utóbbi napokban én is többet mozgok, de nem vetek be minden baromságot amit neten írnak, nem vagyok olyan bátor
2021. aug. 10. 05:13
 4/6 anonim ***** válasza:
kérdező lassan szülni fogsz.ezek még nem a szülés jelei
2021. aug. 10. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:

33.héten járok, nekem is ilyen érzéseim vannak. Ez nem a szülés előjele...

De az fix, hogy hamarosan szülni fogsz 😅

2021. aug. 10. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:
mi van veled kérdező?
2021. aug. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!