Szülés után normális ez?
Figyelt kérdés
8 hete szültem, azóta meg nem voltunk együtt a parommal, hozza teszem hogy nem is kívánom a szexet, viszont tegnap wczeskor, ugye nyomtam és meg mindig fajt a vaginam, felek h szex kozben is fajna.2021. nov. 21. 08:46
1/4 anonim válasza:
Teljesen normális, főleg ha erolkodsz is. Voltál már szülés utáni kontrollon?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen mindent rendben talált.
2021. nov. 21. 08:57
3/4 anonim válasza:
Attól függően h milyen szülésed volt alakul majd a regenerációd. Nekem első gyereknél gátmetszésem volt, nagy baba is volt, még fél év múlva is éreztem szex közben a vágás helyét. Na meg mire az ödéma teljesen felszívódik és minden elkezd visszarendeződni ahhoz idő kell. Szóval adj időt magadnak.
4/4 anonim válasza:
Kedden lesz nekem is 8 hete,hogy szültem. Azóta is gyomorgörccsel megyek wc-re. Hiába nyomom, erölködök mintha be lenne szorulva,vagy nemis tudom hogy mondjam. Kisugarzik a hüvelyembe is. Iszonyuanfaj sokszor.
Kontrollon nálam is minden rendben volt. Doki erre annyit mondott, adjak időt a testemnek. 9hónap kellett hogy ilyen legyen,k ennyi is kell, hogy helyre jöjjön.
2x szexeltünk már, egyáltalan nem fájt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!