Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után volt izületi...

Szülés után volt izületi fájdalmatok az egész testetekben ? Ez normális ?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt is fájt kicsit a hátam a vége felé aztán már a térdeim is, azt hittem hogy a plussz súlytól. De amióta szültem (június), azóta csak még rosszabb lett, és azóta is romlik úgy érzem. Reggel alig tudok kikelni az ágyból, fáj az egész testem, a térdizületeim, hátam, nyakam, kezem, nincs olyan testrészem ami ne fájna. Napközben aztán a mozgással enyhül, de nem múlik el. Úgy érzem magam mint egy öregasszony, nem vagyok olyan fitt és gyors robbanékony mint terhesség előtt. Azelőtt tornáztam is, elég jó kondim volt, nem volt rajtam egy deka súlyfelesleg sem. Szülés után maradt 10 kg felesleg. El fog ez a fájdalom múlni, vagy ez így marad ? A menszeszem még azóta sem jött meg, talán lehet összefüggés ? Lehet ha lefogyom azt a plussz 10 kgt akkor elmúlik ? Mit tehetnék ? Más is van így ?
2021. nov. 3. 08:34
 1/1 anonim ***** válasza:
Próbálj megszabadulni a súlyfeleslegtől. Lehet a helyedben keresnék egy gyógytornászt is. Gondolom az ízületeidet megviselte a terhességgel járó plusz súly. Én biztos szednék valami ízületvédő és erősítő kiegészítőket is, amint lehet. A kollagén mondjuk nagyon jó. Gyors javulást neked!
2021. nov. 3. 08:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!