Miért nem engednek haza szülés után, ha még nem volt széklet?
Tegnap szültem, előtte hasmenésem volt. Tegnap este tudtam volna menni, de vagy a baba sírt letehetetlenül vagy épp volt itt valaki szakember. De az is közrejátszik, hogy idegen helyen nem tudok. Úgyhogy gondoltam majd otthon.
Erre délután azt mondták hogy nem mehetek haza (holnapra volt ígérve) ha estig nincs székletem.
Tudom hiba volt, de az esti viziten azt mondtam hogy sikerült. Mi bajom lehet? Ha mondjuk otthon első dolgom lesz betenni egy kúpot? Most már nagyon kínos lenne azt mondani, hogy mégsem volt.
Nem gondoltam, hogy van jelentősége, mert mikor az első fiamat szültem, a kutya sem kérdezte. Akkor is otthon sikerült.
Én magamtól mondtam vígan mikor vizit volt h volt széklet, a doki meg csak mosolyogva mondta hogy köszöni de igazából nem kérdezte 😁🤦♀️
Azt gondoltam fontos lehet, de ott pl annyira nem izgatta őket ahol szültem 😅🤷♀️
Engem hazaengedtek, pedig kifejezetten mondtam, hogy nem volt széklet. Aztán otthon még vagy 1 hétig!!!! nem volt. Úgy paráztam, hogy szétszakad a császársebem, hogy nem mertem nyomni...tudom hülyeség, de akkor nagyon is reálisnak éreztem 😜😜 Végül székletlazító segített, úgy még ember nem várta!!!
De a kutyát nem érdekelte a kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!