Szerintetek menni kell ma? 1.baba császáros volt,most normál szülésre készülünk.Fogalmam sincs milyen a fájás.Most ilyen 7-8 percenként jön egy fájás,de nem tart tovább 10másodpercnél.Bekeményedik a hasam és a derekam fáj csak elviselhetően.velemeny?
Nem, egyiknek sem kell elmennie.
Ha rendszeresen, 5 percenként olyan fájásaid vannak, hogy meg kell állni közben és nem tudsz beszélni, akkor elég bemenni.
Én december 10re vagyok kiírva.
Most hétfőn elment a nyákdugó, és még semmit nem érzek :)
Szóval ez semmit nem jelent.
Nemrég szültem. Nekem is igy indult, ahogy neked (annyi, hogy nekem elötte 1 héttel elment a nyákdugó).
Eleinte 6-7 percenként olyan fél perc derekfájás. Zuhanyzás hatására jobb lett. Ez eltartott masnap hajnalig. Aludni is tudtam tőle. Hajnalban viszont arra keltem, iszonyúan fáj. Akkor már beállt 5 percesekre, amik ugy 1 percig tartottak. Ott már a fájádoknal meg kellett kapaszkodjak. Még akkor is lezuhanyoztam, atneztem a táskám és utana indultunk csak el.
6ra értünk a korházba, 9re lett meg a lányunk.
(2.baba volt, az első is termeszetesen lett meg)
Majd írj kérlek, ha tudsz, hogy mi történt.
Első babámat várom, és nagyon kiváncsi vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!