Császár utáni varratszedésre borotválva mentetek?
Figyelt kérdés
Már lenne erőm és igényem is a borotválkozásra odalent, de nem tudom, hogy a doki "díjazná - e", hogy pár mm-re a hegtől borotválkozom (fertőzésveszély miatt, pedig mindig nagyon odafigyelek).2021. nov. 16. 18:31
11/15 anonim válasza:
A varratszedés a kórházból történő elbocsájtás után 1 héttel volt. Mivel a műtétre nagyon alaposan megborotválkoztam, a műtét előtt biztos ami biztos a nővérke még leborotválta a szeméremrészeket, eszembe nem jutott borotválkozni a varratszedésre, másfél hét alatt szinte csak borostás lettem (amúgyis lassú a szőrnövekedésem, ez egyéni). Amúgy pedig valóban nem vizsgál ilyenkor a doki, le sem kellett feküdnöm, megálltam, picit leeresztettem a hasamról a gatyámat, a doki pedig egy gyors mozdulattal kihúzta a varratot.
12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat. 10 napra megyek varratot szedetni és már bizony kicsit borostás. :)
2021. nov. 17. 11:01
13/15 anonim válasza:
Császár utáni 3. napon még a Klinikán szedte ki a varratot... Nem kellett semmit, csak lefekvés, bugyi kicsit letol, nagy levegő, ezzel egyidőben szörnyű égető érzés, ami vagy még 5 mp-ig elkísért és kész. Nekem utána hónapokig kissé zsibbadt, érzéketlen maradt a vágás alatt és felett vagy 2-3 cm, de aztán regenerálódtak az idegek és minden a régi. :)
14/15 anonim válasza:
Nem borotvaltam ott egyik császárnal se amíg a varrat bent volt és amíg a hegem nem gyógyult be teljesen. A varrat alatt már más. Ott levagtam. Nekem 10napra szedte ki mindkétszer. De épp ahogy írták gatyát letoltam és 2 perces művelet. 6 hetes kontrollon már másabb. Ott meg ultrahangoz meg ez minden oké e.
Az utolaotol kérdezem hogy 3 nappal császár után nem volt hamar kiszedni a varratot??? Nagyon durva. Nem is hallottam hogy ilyen hamar ki veszik máshol.
15/15 flora08 válasza:
Őszintén szólva, eszembe sem jutott. A szülés előtti este leborotváltam, úgyhogy nem volt vészes, mire egy hét múlva varratszedésre mentem. De olyan széles kötés/tapasz(?) volt rajta, hogy oda sem fértem volna. De nálam is úgy volt, ahogy korábban is írták: nem kellett vetkőznöm, csak a nadrágot lejjebb húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!